Gå til indhold
Ny direktør for Den Spanske Stats Turistbureau

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Den Spanske Stats Turistbureau

1/9-2015 tager Den Spanske Stats Turistbureau afsked med direktør Juan Francisco Cervero (til højre) og siger goddag til den nye direktør, Raúl Castro Cano (til venstre).

Efter 5 ½ år i spidsen for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark vender nu forhenværende direktør Juan Francisco Cervero tilbage til Madrid. Juan Francisco har undervejs i sit ophold stiftet bekendtskab med den danske rejsebranche, og han er meget taknemmelig for den hjælp og det samarbejde, som han har oplevet. Han udtaler desuden, at han forlader posten med meget gode minder fra sit ophold i København.

Juan Francisco Cervero bliver afløst af Raúl Castro Cano, som er uddannet i Statskundskab ved universitet Complutense i Madrid. Han har siden 2006 siddet i forskellige stillinger i den spanske stat og har bl.a. varetaget opgaver inden for offentlig administration, human ressources og markedsanalyse i turistsektoren. Raúl Castro påbegynder sit arbejde som direktør for Den Spanske Stats Turistbureau i København d. 1. september 2015.

Emner




Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark hører under statsadministrationen TURESPAÑA. Netværket af udenlandske turistkontorer består d.d. af i alt 32 afdelinger fordelt på 25 lande.

Kontakt

Katrine Larsen

Katrine Larsen

Pressekontakt Online marketing- og kommunikations ansvarlig +45 33 18 66 39

Den Spanske Stats Turistbureau tilbyder en omfattende virksomheds- og forbruger PR service til danske journalister og den danske rejsebranche.

Det Spanske Turistbureau i Danmark er en del af den statslige institution TURESPAÑA. Netværket af udenlandske turistkontorer består i øjeblikket af i alt 33 afdelinger, som er fordelt på 25 lande. Dets primære opgave er at fremme Spanien som en turistdestination gennem professionel markedsføring, med særligt fokus på samarbejde med den danske rejsebranche og de danske turister. Spanien er en af danskernes foretrukne feriemål, med populære destinationer som De Kanariske Øer, Andalusien, De Baleariske Øer og Catalonien. Turistbureauet har i år 2024 været aktivt Danmark i 60 år.

Den Spanske Stats Turistbureau
Bredgade 56, 2
1260 København K
Danmark