Nyhed -

Olympisk update #3 fra Discovery Networks/Eurosport

Olympisk update #3 fra Discovery Networks/Eurosport

Lige om lidt går det løs og vi er klar med endnu en olympisk update fra Discovery Networks/Eurosport. Her opdaterer vi dig på vinterlegene med indsigt, indhold og kommentarer fra Eurosports eksperter. 

Vinter-OL sendes fra i dag den 9. februar på Kanal 5, Eurosport 1, og Eurosport 2. Du kan desuden se eller gense hvert et øjeblik af Vinterlegene på streamingtjenesten Eurosport Player.

For fuld programoversigt over OL-dækningen på Kanal 5, Eurosport 1 og Eurosport 2 klik her (opdateres løbende). 

Se de første danskere i aktion hos Discovery/Eurosport

Styrtløberen Christoffer Faarup er første dansker, der kommer i aktion ved vinter-OL. 25-årige Faarup, der drømmer om at blive en af verdens bedste styrtløbere, tager nemlig hul på sit OL-program den 11. februar, hvor det gælder en af legenes absolutte kongediscipliner, styrtløb. Christoffer Faarup har ambitioner om at køre sig i top 20. Om Faarup gør det, når han og de andre fartglade alpinister, banker ned af pisten i PyeongChang, kan du se på Eurosport 1 fra kl. 03.00 eller gense begivenheden kl.9.00 på Kanal 5, eller når du vil på Eurosport Player. 

Senere samme dag er det langrendsløberen Martin Møllers tur til at få sne under skiene. Møller stiller op i både 30 kilometer skiathlon, 15 kilometer fri stil samt 50 kilometer klassisk stil i Sydkorea. Danskeren, der har boet i Grønland det meste af sit liv, starter med disciplinen skiathlon, som består af 15 kilometer fri stil efterfulgt af 15 kilometer klassisk stil. Skiathlon bliver vist på live på Kanal 5 og Eurosport 1 fra kl. 7.30 og kan også ses eller genses på Eurosport Player, når du vil. 

Onsdag den 14. februar begynder mændenes curlingturnering ved OL. Det danske hold med skipper Rasmus Stjerne i spidsen vandt i 2016 VM-sølv, og er blandt de få i hele den danske OL-trup, som man kan knytte spinkle medaljehåb til. Stjerne og kompagni lægger ud mod Sverige i en dyst, som man kan se direkte på Kanal 5 fra kl. 01.00 eller på Eurosport Player, når du vil. 

Alt OL - samlet ét sted

Når Vinterlegene om lidt går i gang, så er det første gang i dansk OL-historie, at samtlige discipliner kan ses fra én platform, og første gang at et helt OL på den måde er fuldt ud digitaliseret. Eurosport Player er stedet, hvor alt OL er samlet. 

Discovery Networks Danmark har delt tv-rettighederne til vinter-OL i 2018 og sommer-OL i 2020 med DR, mens Discovery Networks Danmark har sikret sig de digitale streamingrettigheder til samtlige discipliner ved både sommer- og vinter-OL.

- Vi har jo et kæmpemæssigt Eurosport-maskineri i ryggen, og det giver os helt konkret unik adgang til enormt meget godt materiale og adgang til de allerstørste stjerner i Sydkorea - både dem der konkurrerer, som Lindsey Vonn, og dem der nu har en Eurosport-mikrofon i hånden, som legenden Bode Miller. Og så kan vi trække på eksempelvis vores norske og svenske kolleger, som jo er massivt til stede i PyeongChang. Alt det materiale de producerer, bliver også vores, fortæller sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, Anders Bay.

Vinter-OL skal først til at begynde, men vi har selvfølgelig et stort hold af eksperter, værter og kamerafolk på jorden i Sydkorea, klar til at fange alle de gode øjeblikke. 

Pressen kan frit tilgå og bruge indhold fra vores OL-pressemappe, som vi løbende vil opdatere med godt indhold fra Vinterlegene. 

Der er også mulighed for at få kommentarer, billeder og video fra Eurosports danske og internationale eksperter, som blandt andre tæller Peter Falktoft, skilegenden Bode Miller og den medaljedekorerede OL-helt, Kjetil Andre Aamodt. En fuld liste over eksperter er tilgængelig i mappen. 

Tilgå OL-pressemappen her og tag fat i pressechef hos Discovery Networks Danmark, Lena Bøgild på lena_boegild@discovery.com, for kommentarer eller yderligere materiale. 

Hvad er det egentligt at Christoffer Faarup kaster sig ud i? Se en 'Sport explainer' fra Eurosport og kom lidt tættere på disciplinen styrtløb: 

Javascript: 

<script src="https://content.jwplatform.com/players/N0BiG3Db-9GtHyOIQ.js"></script>

Iframe: 

<div style="position:relative; padding-bottom:56.25%; overflow:hidden;"><iframe src="https://content.jwplatform.com/players/N0BiG3Db-9GtHyOIQ.html" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="auto" allowfullscreen style="position:absolute;"></iframe></div>

Har du styr på hvordan Stjerne og Dupont får point? Se en 'Sport explainer' fra Eurosport og kom lidt tættere på disciplinen curling: 

Javascript:

<script src="https://content.jwplatform.com/players/4wKEV9g2-9GtHyOIQ.js"></script>Iframe:

Iframe:

<div style="position:relative; padding-bottom:56.25%; overflow:hidden;"><iframe src="https://content.jwplatform.com/players/4wKEV9g2-9GtHyOIQ.html" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="auto" allowfullscreen style="position:absolute;"></iframe></div>


Related links

Emner

  • Sport

Kategorier

  • eurosportplayer
  • kanal5
  • eurosport 2
  • eurosport 1

Kontakt

Casper Felt

Pressekontakt Communications Manager Corporate Communications +45 31 10 63 84

Lena Bøgild

Pressekontakt PR-chef / Manager PR and Digital 20432919

Relateret materiale