Nyhed -

Comedy døgnet rundt med Waoo!

Snart kan Waoo!’s kunder se frem til at få mulighed for at se comedy af højeste klasse døgnet rundt, når den nye tv-kanal Comedy Central lanceres som landets eneste af sin slags. Comedy Central har blandt andet rettigheder til at vise The Daily Show with Jon Stewart.

Hidtil har danske tv-seere kunnet følge det populære talkshow The Daily Show with Jon Stewart på DR2. Den 2. december indtager kanalen Comedy Central landet, og den amerikansk baserede kanal har rettighederne til showet, som fremover derfor kun vil kunne ses på Comedy Central.

Waoo! har indgået en aftale med Viacom International Media Networks om distribution af den populære comedy-kanal, som bliver landets eneste kanal, der viser comedy 24 timer i døgnet.

Comedy Central vises allerede i 72 lande, og nu er turen altså kommet til Danmark. Waoo!’s kunder kan se frem til at kunne se shows som Tosh.0 og South Park, populære komedieserier som Seinfeld og Anger Management samt det bedste standup fra hele verden. Fire dage om ugen vil den nye kanal desuden vise The Daily Show with Jon Stewart kun få timer efter, at samme episode har været vist i USA for første gang.

Comedy Central samler serier, som hidtil er blevet sendt på forskellige kanaler, og Waoo! viser kanalen i HD, så comedyfans har virkelig noget at glæde sig til. Kanalen kommer til at ligge som en del af Waoo!’s store tv-pakke til privatkunder og i den store underholdningspakke til foreningskunder.

Kategorier

  • comedy
  • comedy central
  • waoo
  • energimidt
  • fiberbredbånd
  • privat

Kontakt

Anne Brandborg

Pressekontakt +45 20 25 08 30