Gå til indhold
Engcon styrker tilstedeværelsen i Australien og etablerer kontor i Sydney

Pressemeddelelse -

Engcon styrker tilstedeværelsen i Australien og etablerer kontor i Sydney

Engcon styrker nu sin tilstedeværelse på de globale markeder ved at etablere et salgskontor i Australien for at udnytte den lokale fremgang med salg af tiltrotatorer og hurtigskift "down under". Den nye afdeling ligger i det vestlige Sydney og omfatter teknisk salgssupport, administrationskontorer, lager, reservedele og service. Der vil også være et demoområde, hvor kunder kan prøve at bruge Engcons produkter.

Engcon anslår, at kun 2-3 procent af verdens gravemaskiner er udstyret med en tiltrotator – gravemaskinens håndled, som giver mulighed for at udføre graveopgaverne meget mere effektivt og præcist. Det betyder, at det globale salgspotentiale er enormt.

– Vi er en global virksomhed, der har skærpet tilstedeværelsen på flere markeder i de senere år, har f.eks. haft en vellykket introduktion på det nordamerikanske marked og har styrket vores position i Europa. På samme tid har vi i Stillehavet og Australien over tid oplevet en konstant stigende efterspørgsel efter vores produkter, siger Stig Engström, grundlægger af Engcon. Han uddyber:

– Potentialet i Australien er stort. Den salgsvolumen, der indtil videre er opnået i Australien, er imponerende. Det hænger muligvis sammen med, at australierne er "early adopters" og har taget teknologien hurtigt til sig. Tiden føles ganske enkelt moden til en klarere etablering.

Fortsat vækst
Virksomhedens ekspansion til Stillehavsområdet er et resultat af fortsat stærk vækst og et ønske om at introducere tiltrotatoren og EC-Oil teknologien i hele verden. Per-Oskar Svedberg, der er ansvarlig for det nye australske kontor, har erfaring med Engcon på både det svenske og nordamerikanske marked.

– At have vores eget kontor i Australien giver os helt andre muligheder for at forklare operatørerne, hvor god teknologien er, ved at demonstrere vores produkter. Vi vil fokusere på tæt kundekontakt, produktuddannelse og support. Ved udgangen af 2020 er det planen at have tre personer ansat. Vi tror på et stærkt øget salgstempo nu, når vi bliver mere aktive på markedet, siger Per-Oskar Svedberg.

Men operatørerne har brug for uddannelse og træningstid med tiltrotatoren for at optimere deres produktivitet. Et nødvendigt trin i etableringen er at have et teknisk træningsanlæg.

– Tiltrotatorsystemer er ikke så kendt i Australien, så fremvisning og testkørsel er vigtige redskaber til at sprede budskabet. Vores erfaring fra andre markeder er, at Engcons produkter bliver lettere at sælge. Når en kunde har prøvet systemet, bliver fordelene indlysende med det samme, afslutter Per-Oskar Svedberg.

Engcons kontor i Sydney har adressen; 62 Power Street, St Mary's New South Wales 2020, telefon +61 (0) 2 8328 0690.

Related links

Emner

Kategorier


engcon er verdens førende producent af tiltrotatorer (håndledsfunktion til gravemaskiner) og tilhørende redskaber, og udstyr som øger gravemaskiners fleksibilitet, præcision og sikkerhed. Med viden, engagement og et højt serviceniveau skaber vi succes for vores kunder.

engcon er en større koncern bestående af moderselskabet engcon Holding AB med hovedsæde i Strömsund i Sverige, og også salgsfirmaer på respektive markeder: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrig, Benelux, Nordamerika (USA og Canada), Storbritannien Tyskland, Korea og Australien. engcon-gruppen omsatte i 2018 for ca. 1200 mio. SEK med ca. 300 medarbejdere. engcon blev grundlagt i 1990. www.engcon.com

Kontakt

Viktoria Winberg

Viktoria Winberg

Pressekontakt Chief Communication & Marketing Officer + 46 70 316 16 77

Om engcon

engcon er en førende global producent af tiltrotatorer og tilhørende redskaber, som øger gravemaskiners effektivitet, fleksibilitet, sikkerhed og bæredygtighed. Under vores eget mærke tilbyder vi et unikt tiltrotatorsystem, der omdanner gravemaskinen til en redskabsbærer, der kan erstatte andre maskiner. Vi møder markedet gennem vores lokale salgsselskaber og et etableret netværk af forhandlere verden over.