Pressemeddelelse -

Tysk kikkertpræcision fra Steiner

Tyske Steiner har lanceret to nye kikkertserier, Ranger Xtreme & SkyHawk 3.0, begge er kikkerter til brug under ekstreme forhold.

Ranger Xtreme
er, præcis som navnet antyder, en kikkert til ekstreme forhold. Den nyeste teknik i antirefleksbehandling, ”Steiner High Color Contrast”, som giver kikkerterne en lystransmission på hele 92%, i kombination med en konstruktion i Makrolon®, som er et robust materiale, der ikke påvirkes af temperaturforskelle til forskel fra aluminium eller plast, som ellers er det sædvanlige materiale i kikkerter. Makrolon® har også den fordel, at det er et ekstremt let materiale, og ingen er jo interesseret i at bære mere end højst nødvendigt, specielt på vandreture i naturen.

Nitrogengasfyldt & stort fokushjul
Kikkerterne er nitrogengasfyldte med Steiners ”N2 pressure valve system”, som effektivt beskytter mod fugt og kondens i kikkerten. Desuden har modellerne et ekstra stort fokushjul, hvilket gør det muligt at fokusere selv med handsker på. Serien er allerede blevet testet adskillige gange, og har fået mærkatet ’rigtig god til prisen’.

Ranger Xtreme 8x32
En lille alsidig allround kikkert, som med sit brede synsfelt er behagelig at kigge i, selv under længere tids brug.

Ranger Xtreme 8x42
Præcis som 8x32 er dette en udmærket allround kikkert, og med sin lidt større frontlinse giver den et godt billede, selv ved skumringstid. Som alle de andre modeller i Xtreme-serien har kikkerten Steiners ”Close-Focus™”-system, som giver en ekstremt hurtigt fokusering fra uendeligt til helt tæt på.

Ranger Xtreme 10x42
Med sin større forstørrelse er denne model god til observationer på længere afstand. Velbalanceret og med enestående skarphed.

Ranger Xtreme 8x56
Med sin ekstremt gode ydeevne i dårligt lys, er kikkerten det indlysende valg til fx pyrsch- og vildsvinejagt.

Pris og tilgængelighed
Steiner Ranger Xtreme-kikkerterne er på markedet nu til følgende vejl. udsalgspriser:

Ranger Xtreme 8x32, DKK 4.699,-
Ranger Xtreme 8x42, DKK 5.699,-
Ranger Xtreme 10x42, DKK 5.999,-
Ranger Xtreme 8x56, DKK 6.899,-

SkyHawk 3.0

Steiner havde arbejdet sammen med fuglekiggere i flere år, da den nye serie af SkyHawk-kikkerter kom frem. Resultatet er en kikkert som er fleksibel at bruge, med en ny antirefleksbehandling med perfekt farvegengivelse i kombination med en høj lystransmission. Præcis som Ranger Xtreme-serien har SkyHawk 3.0 Steiners unikke ”Close-Focus™”-system og ”N2 pressure valve system”. SkyHawk 3.0 findes i hele 5 forskellige modeller, så der er en der passer til alle de forskellige ønsker til størrelse og vægt.

Pris og tilgængelighed

Kikkerterne er på markedet nu til følgende vejl. udsalgspriser:

SkyHawk 3.0 10x26, DKK 1.899,-
SkyHawk 3.0 8x32, DKK 2.899,-
SkyHawk 3.0 10x32, DKK 3.099,-
SkyHawk 3.0 8x42, DKK 3.499,-
SkyHawk 3.0 10x42, DKK 3.899,-


Emner

  • Biograf, film, fotografi

Kategorier

  • kikkert
  • steiner
  • skyhawk
  • ranger xtreme
  • outdoor

Regions

  • Hovedstaden

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt

Mikael Westheimer

Pressekontakt Country Manager +45 44853404