Pressemeddelelse -

GAME Finals 2017 – byens bedste street festival

GAME Streetmekka på Enghavevej i København er centrum for en kaskade af street-aktiviteter, når GAME Finals åbner portene på vid gab og inviterer til danseshows, street art, løbehjul, parkour, streetbasket, gadefodbold og meget mere. Det foregår lørdag den 26. august fra kl. 10.00 og der er masser af workshops, man kan deltage i og blærede shows og turneringer, man kan se på. Og så er det gratis.

Det er gadeidrætsorganisationen GAME, som for 17. år i træk holder GAME Finals. Eventen er åben for alle både store og små og er en dag med DM i streetbasket, åbne workshops i alt, hvad streetkulturen byder på, samt shows og underholdning.

GAME Finals er en hyldest til gadeidrætten, og til eventet har børn og unge mulighed for fysisk at komme tæt på gadeidrætten og street kulturen. Hele dagen vil der være dygtige instruktører, som underviser og guider hele vejen igennem, så der er rig mulighed for at lære en masse nye ting.

GAME Finals er samtidig et højdepunkt for GAME’s mange frivillige og børn, der til hverdag træner gadeidræt i boligområder rundt omkring i hele landet. De bliver kørt til København i busser for at dyste og skabe venskaber på tværs af landet.

I DM i streetbasket vil Danmarks mest talentfulde streetbaskethold konkurrere på asfalten om officielt at kunne kalde sig Danmarksmestre i streetbasket, samt om præmien på 10.000 kr. til vinderne af dame- og herrerækken. Vilde breakdancere indtager også gulvet, hvor der battles one-on-one om præmien på 3.000 kr.

GAME arbejder for at for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge i udsatte boligområder, og uddanner unge til frivilligledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

GAME Finals er en samling af alle GAME-zoner rundt omkring i hele landet og de frivillige og børn, der til dagligt træner streetbasket, gadefodbold og dans.

Kom og vær med til en dag med masser af liv og glæde på gadeplan!

Hvor og hvornår?
Lørdag d. 26. august. Kl. 10-19.
GAME, Enghavevej 82 D,
2450 København SV

Emner

  • Sport

Kategorier

  • your gam3
  • realdania
  • StreetMekka
  • PlayMakers
  • GAM3
  • gadeidræt
  • game
  • street basket
  • asfalt
  • instruktører

GAME er en gadeidrætsorganisation, som arrangerer åbne træninger i street basket, street soccer, dans og parkour i boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg. GAME uddanner unge, frivillige GAME Playmakers, der driver de lokale street events og træninger.

GAME Streetmekka København og Esbjerg er gadeidrætshuse i gamle industribygninger, der er renoveret til innovative faciliteter til gadeidræt, streetkultur og fællesskaber. I 2018 åbner GAME Streetmekka tillige i Viborg og Aalborg.

GAME arbejder også i Libanon.