Pressemeddelelse -

​Tivoli forvandles til et streetmekka

Søndag den 19. juni fra kl. 12 bliver Plænen i Tivoli omdannet til et mekka for gadeidræt. Her kan asfaltfans og nysgerrige prøve kræfter med discipliner som parkour, gadefodbold, street basket, dans, hiphop og street art. Det er frivillige fra gadeidrætsorganisationen GAME, der står for aktiviteterne.

Normalt holder gadeidrætsorganisationen GAME til i 29 udsatte boligområder, hvor frivillige 'Playmakere' hver uge arrangerer træning i gadeidræt og streetkultur for lokale børn og unge.

Søndag gøres der en undtagelse til glæde for gæsterne i Tivoli, der får et unik indblik i den stærkt voksende ungdomskultur.

Søndag den 19. juni rykker GAME ind på Plænen og giver Tivoli-gæster mulighed for at prøve streetkulturen på egen krop med alt fra parkour og street basket til hiphop og street art.

Det sker i et samarbejde med Faxe Kondi, der gør en ære i, at der går sport i den både på og uden for banen. Havens gæster kan også deltage i en stribe konkurrencer og heppe fra tribunen.

Her kan ses en klip med lidt af hvad dagen byder på i Tivoli på søndag den 19 juni. Indslaget kan bruges redaktionelt: https://youtu.be/yceVMFt7Me4

Reva Hagins daglige leder af GAME Streetmekka København siger;

”Vi mærker en stigende interesse for gadeidræt og det særlige, som asfalten tilbyder af frihed, fleksibilitet og fællesskab, så vi glæder os til at dele det med gæsterne i Tivoli. Faxe Kondi Street GAME i Tivoli er en stor dag for vores frivillige, fordi de kan komme ud og vise hvor fedt gadeidræt er til alle Havens gæster”

Program på Plænen i Tivoli

Kl.12.00: Faxe Kondi Street GAME åbner med danceshow på Plænen

Kl.12.15: Aktiviteterne åbner

Kl.12.15: Graffiti-workshop & street basket-workshop

Kl.13.00: Shoot out på basket banen & parkour-workshop & danse-workshop

Kl.13.30: Panna-turnering

Kl.14:00: Street fodbold-turnering

Kl.14.30: Shoot-out på basket banen

Kl.15.00: Dance battle

Kl.15.00: King Of The Court: 1 vs 1 street basket-turnering

Kl.16.00: Panna-workshop

Kl.16.00: Parkour-show

Kl.16.30: Street basket-turnering

Kl.17.00: Danse-workshop

Kl.17.00: Parkour-workshop

Kl.17.30: Shoot out på basket banen

Kl.18.00: Wrap up

Related links

Emner

  • Sport

Kategorier

  • game
  • gadeidræt
  • street fodbold
  • dans
  • parkour
  • street basket
  • faxe kondi
  • tivoli

GAME er en gadeidrætsorganisation, som arrangerer åbne træninger i street basket, street soccer, dans og parkour i boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg. GAME uddanner unge, frivillige GAME Playmakers, der driver de lokale street events og træninger.

GAME Streetmekka København og Esbjerg er gadeidrætshuse i gamle industribygninger, der er renoveret til innovative faciliteter til gadeidræt, streetkultur og fællesskaber.

GAME arbejder også i Libanon. 

Kontakt

Ida Brix

Kommunikationschef +45 2628 6553