Nyhed -

Nu lancerer vi Elektra Top med den seneste teknologi, der kan håndtere dimensioner op til d1600 mm.!

GPA lancerer nu den nye Elektra Top el-svejsemaskine fra RITMO. Med forbedret software og et nyt chassis leveres maskinen med en række forbedrede funktioner.


Elektra er en svejsemaskine til elektromuffesvejsning af PE og PP (8-80 V). Elektra er tilgængelig i fire modeller til trykrørssystemer: Elektra Light, Elektra 500, Elektra 1000 og nu det seneste medlem af Elektra-familien, nemlig Elektra Top, der kan håndtere dimensioner helt op til d1600 mm. Elektra Top kan desuden svejse i temperaturer helt ned til -20° C, forklarer Morten Alexander Gravesen, Salgskonsulent hos GPA.


Elektra Top har et kompakt og robust design, og er bygget til anvendelse i felten. Stregkodescanneren giver brugeren mulighed for nemt og hurtigt at læse svejsedata ind vha. stregkoderne på elmufferne. Maskinen kan indstilles manuelt enten med indlæsning af svejseparametre eller numerisk kode, hvis det er nødvendigt.


Den har en indbygget hukommelse, der lagrer op til 4000 svejserapporter, der nemt kan overføres til andre enheder vha. USB-stik. Elektra Top har et stort letlæseligt display og leveres med universal adaptor til 4 mm og 4,7 mm stift, optisk scanner, manuelt skrabeværktøj og transportkasse. Denne version har desuden muligheden for GPS som tilvalg, der gør det lettere at sporbarheden på svejsningerne. På trods af alt dette, så vejer maskinen kun 13 kg, fortæller Morten.

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • svejsning gpa
  • elektromuffesvejsning
  • el-muffesvejsning
  • elektra top
  • elektra

Kontakt

Martin Parker

Pressekontakt Adm. Direktør +45 21 43 35 52

Relateret materiale