Pressemeddelelse -

Gaveidéer – budget vs. luksus

Synes du, at julegaveindkøb og idéer til ønskesedlen kan virke uoverskueligt? Bare rolig – vi hjælper dig på vej.

Om kort tid går vi det store gaveræs i møde. Hos Ilva er vi klar over, at der findes forskellige rådighedsbeløb til gaveindkøbene, hvilket kan være en udfordring – både når man skal ud at købe julegaver, og når man selv skal skrive ønskeseddel. Vi har derfor samlet et bud på vores favoritter til gaveidéer, hvad enten du er til budget eller luksus.

Hvad giver du hende eller ham, der har alt? Et flot og stilfuldt messingbestik kan pifte enhver bordopdækning op.

Spejle er også en gave, der kan bruges i alle rum til at skabe blikfang i indretningen, og som kan anvendes på mange forskellige måder. Spejle kan være store eller små, hænge som vægdekoration, stå på bordet eller gulvet. Mulighederne er mange, og er du lidt kreativ, kan du sammensætte dit helt eget spejlmiks.

Mangler du inspiration til ønskeseddel eller gaveidéer, så tag et smut forbi www.ilva.dk. Her finder du gaver, der passer til ethvert budget.

Budget:

Pop, væglampe, 249,-

Restaurant, vinglas, 2 stk., 59,-

Moss, plaid, 599,-

Raw, bestik, 16 dele, 499,-

Ilumi, spejl, dia: 50 cm, 599,-

Luksus:

Strap, væglampe, 849,-

Bubble, vinglas, 4 stk., 349,-

Tvis, bestik, 16 dele, 1.199,-

Raven, plaid, 699,-

Victorian, spejl, dia: 60 cm, 999,- 

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

ILVA har 7 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend. ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.

Kontakt

Betina Olsen

Pressekontakt PR- og marketingkoordinator 52149156