Pressemeddelelse -

PRESSENYT: Ny sæson offentliggøres, Bikubenfonden støtter Det Kongelige Teater, skuespil bliver til TV-serie

Kontaktinfo til presseafdelingen finder du nederst i mailen.

PRESSEFOTOS

Ny sæson offentliggøres i morgen
Det er blevet tid til at afsløre, hvilke store forestillinger, små historier, skæve vinkler, nye fortællinger og betagende scenekunst, der skal sætte scenen i sæson 2014/2015. Den ny sæson offentliggøres onsdag den 23. april kl. 10 ved et pressemøde på Store Scene i Skuespilhuset. Du kan stadig nå at tilmelde dig på presse@kglteater eller 33696983.

Bikubenfonden støtter Det Kongelige Teater med 12 millioner
Gennem mange år har Bikubenfonden og Det Kongelige Teater haft et godt samarbejde. Nu støtter Bikubenfonden Det Kongelige Teater med 12 millioner over en fire-årig periode. Midlerne går specifikt til Eventministeriet, Corpus samt internationaliseringsprojekter i Skuespillet.

Hensigten er at give Det Kongelige Teater et kunstnerisk frirum til at eksperimentere med udtryksformer og etablere nye samarbejder på tværs af institutioner også internationalt samt at udfordre rammerne for henholdsvis ballettens og skuespillets udfoldelsesmuligheder.

”I Bikubenfonden tror vi på, at Det Kongelige Teaters etablerede rammer, erfaring og professionalisme er et ideelt udgangspunkt for at udforske, udfordre og udvikle scenekunsten. Vi er overbeviste om, at når Danmarks nationalscene udfordrer og udvikler sig selv, så kommer det hele den danske scenekunst til gavn,” siger Bikubenfondens direktør Søren Kaare-Andersen. 

Sidste chance: Bunny Munro laves til TV-serie
De kommende forestillinger med Eventministeriets sceneversion af Nick Caves roman Bunny Munros død, kan blive sidste chance for at opleve succesen. Rettighederne til det rå roadtrip er nemlig blevet opkøbt, og laves efter al sandsynlighed nu til en engelsk mini-serie med Ray Winstone i hovedrollen. Læs mere om Eventministeriets Bunny Munro.

Porgy og Bess-sanger skal medvirke i Arvingerne
Den amerikanske sanger Sequina DuBose synger i disse uger rollen som Annie i Gershwins Porgy og Bess i Operaen. Under sit  ophold i København har hun været til casting og skal nu medvirke i en mindre rolle i TV-serien Arvingerne


Nyt nummer af Akt

Akt 17 er på gaden. Det er 24 sider om kærlighed. Læs det her.

Denne uge på Det Kongelige Teater: 

Herudover spiller: Sandmanden, Breakfast med Bournonville, La Bayadère, Porgy og Bess, Tigerhjerte svøbt i kvindehud, Roskilde Moments, Woyzeck.

Emner

  • Teater

Kategorier

  • det kongelige teater


Kontakt

Presseafdelingen

Pressekontakt Presseafdelingen Generelt +45 33 69 69 83