Pressemeddelelse -

Nordbygg en stor succe för Kingspan Insulation

Under de fyra dagar Nordbygg pågick kom många besökare till Kingspans monter för att se det senaste inom isolering. Kingspan visade med små modeller ett antal lösningar med U-värde 0,1. Modellerna fick mycket uppmärksamhet och visade hur det med produkterna Kooltherm® och Therma™ PIR är möjligt att isolera extremt bra i ett minimalt utrymme.

Modellerna med vakuumisoleringen OPTIM-R™, var kanske det som drog mest publik. OPTIM-R™s lambdavärde på 0,007 W/m·K gör den till den bäst isolerande produkten på marknaden idag och den överlägsna lösningen om man vill bygga riktigt tunnt.

I Victoriahallen, där temat var Sustainability, eller hållbarhet, fick Kingspans dagliga föredrag om högeffektiva isoleringsmaterial mycket uppmärksamhet och genererade även ytterligare besökare till dens tora montern i C-hallen.

Det faktum att Kingspan Insulation under hela veckan fick hjälp av teknologer från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, innebär att framtidens samhällsbyggare redan är bekanta med de nyaste och bästa isoleringslösningarna.

Emner

  • Energispørgsmål

Om Kingspan Insulation
Förutom OPTIM-R™ tillverkar Kingspan Insulation även PIR- och Fenolskumsisolering för alla typer av byggnader som bostäder, kontor och industri- och lagerbyggnader. Dessa isoleringsmaterial finns på hela den Europeiska marknaden under varumärkena Kooltherm®, Therma™ och Selthaan®. Om du väljer isolering från Kingspan Insulation är hela kedjan kvalitets- och miljösäkrad. Från arkitekt via byggare till slutanvändare garanteras en lättanvänd, hållbar och högpresterande isolering. Kingspan Insulation är en del av Kingspan Group plc, som har sina rötter i Irland.

www.kingspaninsulation.dk


Kontakt

Magnus Wallin

Pressekontakt Nordenchef Kingspan Insulation Kingspan Insulation +46 (0) 84 10 92 110