Gå til indhold
Danskerne drømmer mest om New York, Bangkok og Havanna

Pressemeddelelse -

Danskerne drømmer mest om New York, Bangkok og Havanna

Til efteråret øger både Air France og KLM den ugentlige frekvens af flyvninger til Havanna og hvis ikke man fik booket billet til Havanna i foråret, så er der derfor gode muligheder for at gøre forsøget igen i løbet af sensommeren.

Frem til den 27. juni 2016 har KLM desuden særtilbud på retur-billet til Havanna til 6.129 DKK inklusive skatter og afgifter.

Det store æble hitter stadig

KLM har op mod sommeren lavet et tjek af hvilke destinationer danskerne søger mest efter, når de går i rejsetanker. I de seneste par år, også dette år, op til sommerferien, har de fleste danskere søgt på New York som rejsemål. Bangkok er også en populær destination og et knudepunkt i Asien. Det europæiske knudepunkt Amsterdam topper dog samlet listen over den destination, som danskere søger mest på. KLM sender lidt flere passagerer til Bangkok fra Billund end fra København.

Frekvensen til Havanna øges betydeligt

Som en naturlig konsekvens af flere års øget efterspørgsel på billetter til den cubanske hovedstad øger både Air France og KLM frekvensen af ugentlige flyvninger. Air France øger frekvensen til 14 ugentlige flyvninger og KLM øger frekvensen til 7 ugentlige flyvninger.

Næstefter de populære destinationer New York, Bangkok og Havanna hitter også Barcelona og Miami. Nice er også med på listen over danskernes rejsedrømme sammen med Nairobi.

Emner

Kontakt

Carina Bergqvist

Carina Bergqvist

Pressekontakt Communication and Sustainability Strategisk marknadsöfring, branding och PR 0046 76 8787559
Tom Verbugt

Tom Verbugt

Pressekontakt General Manager North Europe North Europe
Maria Hagelberg

Maria Hagelberg

Pressekontakt Marknadschef Air France och KLM North Europe

Relateret materiale

KLM Royal Dutch Airlines
København
Denmark
Besøg vores andre nyhedsrum