Pressemeddelelse -

Debat m. Sørine Godtfredsen og Lone Frank på Kulturværftet 13. april


Gud eller genom? Fornuft eller følelse? Hvad styrer vores tanker og handlinger? I Kulturværftets debat-format ’Samtaler på kanten’ er temaet denne gang ’Mellem himmel og jord’. Til at nuancere emnet er hhv. videnskabsjournalist og ph.d. i neuro-biologi, Lone Frank, og sognepræst ved Jesuskirken i Valby, Sørine Godtfredsen. Kurt Strand styrer debattens gang. 

Mellem himmel og jord

”Sjælen er død – hjernen leve” har Lone Frank proklameret. Omvendt mener Sørine Gotfredsen som Søren Kierkegaard, at ”mennesket er ånd”. Viden, fornuft, følelser eller blot en fornemmelse? Hvad er det, der styrer os, vores tanker og handlinger? I Kulturværftets debatrække ’Samtaler på kanten’ vil Lone Frank og Sørine Godtfredsen diskutere disse meget forskellige synpunkter, som er båret af modstridende overbevisninger. Lone Frank er forfatter og journalist med en ph.d. i neuro-biologi. Hun har baggrund i videnskab og forskning og er både kendt og anerkendt for sine indlæg om videnskab, teknologi og samfund. Sørine Gotfredsen er cand.theol. og sognepræst ved Jesuskirken i Valby. Hun er også journalist, forfatter og en markant deltager samfundsdebatten. Til at føre samtalen helt ud på kanten er journalist Kurt Strand.

Arrangementet er tilrettelagt i samarbejde med Folkeoplysningens Samråd i Helsingør Kommune og Kulturværftet.

Tid, sted og pris

Arrangementet finder sted onsdag den 13. april 2016 fra kl. 19.00-22.00på Kulturværftets Store Scene. Billetter kan købes i forslag til 190 kr. inkl. gebyr / og 200 kr. inkl. gebyr i døren.Unummererede siddepladser. Kombiner evt. med aftensmad i Spisehuset, hvor køkkenet er åbent fra kl. 17.00-18.30. Kontakt Spisehuset for bordbestilling på 49 28 37 51.

http://kuto.dk/kalender/2016/april/mellem-himmel-og-jord

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • lof
  • samtaler på kanten
  • kurt strand
  • lone frank
  • sørine godtfredsen
  • debat
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg, området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet rummer det største kulturhus i Nordsjælland, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423