Pressemeddelelse -

Rene linjer, funktionalitet og raffinerede finesser

Kvänums optimerede BRAHE køkken i røget eg og laminat er et designmæssigt stringent og skarpt bud på et funktionelt køkken med et klassikerpotentiale, der rækker ud over flygtige modeluner.


”Varm minimalisme” er en rammende overskrift på BRAHE-køkkenet fra Kvänum. Med materialer som røget eg Kaffe, Silestone og Fenix laminat i farven Grigio Londra, kombineres silkebløde overflader og varme kulører med et indlysende enkelt design, høj funktionalitet og kvalitetshåndværk. Køkkenet er, med sine markante vertikale linjer, sine grebsfrie, glatte låger og slanke bordplader, et elegant eksempel på et køkkenmiljø, der taler lige ind i en skandinavisk designtradition, hvor form følger funktion.

BRAHE køkkenets visuelle identitet defineres først og fremmest af en heldækkende låge med skjulte hængsler. Lågerne til højskabe og overskabe fås som noget nyt i Fenix laminat i farven Grigio Londra -
en blød grå nuance, der står smukt i kontrast til trælågerne i røget eg.

De meget mørke egetræslåger har markante vertikale åretegninger, som både giver køkkenet en klædelig stoflighed og som sætter trumf på det slanke, opadstræbende udtryk. Lågerne har en åbningsvinkel på 110 grader og fås med såvel elektrisk som manuel push-out-funktion med indbygget dæmpning. Alternativt fås lågerne med greb, som giver køkkenet et helt anderledes look.

Stærk overflade
”Med Fenix har vi valgt en gennemfarvet laminat med en silkemat og slidstærk overflade, som er ekstrem resistent overfor fingeraftryk og ridser – væsentlige egenskaber, specielt når man vælger grebsfrie låger,” forklarer Kvänums danske marketingchef, arkitekt maa Dorthe Due Theilade, der mener at den elegante, glatte låge udmærker sig ved både styrke og visuel pondus.

”Ved at vælge gennemfarvet laminat til lågerne får vi smukke kanter og afslutninger med samme farve som fronterne. Alle skabs- og skuffefronter er efterfølgende forsynet med en massiv kantliste i røget eg ”, fortæller Dorthe Due Theilade, der her har valgt at vise køkkenet i kombinationen: gråt laminat og røget eg. Laminatet fås i flere eksklusive naturfarver, som kan kombineres med fronter i træsorter som ask, elm, valnød og eg med forskellig overfladefinish.

Kontraster og finesser
Blandt nyhederne i BRAHE-universet er også et åbent hyldemodul med slanke trælister. Den åbne konstruktion skaber en elegant kontrast til de lukkede moduler og demonstrerer samtidig det avancerede snedkerarbejde og fornemme håndværk, som er blevet Kvänums varemærke.

Der er ligeledes nyheder gemt bag lågerne, hvor Kvänum har opdateret træskufferne i forhold til såvel design som funktion. Skuffesiderne har fået lige kanter mens udtræksbakker- og skuffer har fået et strammere design. Som noget nyt er udtræksbakkerne blevet udstyret med sidestykker i massivt eg. Alle skuffer er således fremstillet i massivt træ, der føjer yderligere elegance og slidstyrke til BRAHE køkkenet.

Yderligere information:
Marketingchef og Arkitekt Maa
Dorthe Due Theilade
Tlf.: 31326803
Mail: dorthe.theilade@kvanum.com
www.kvanum.dk

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Vores speciale er at skabe personligt tilpassede miljøer, som vi udformer i tæt samarbejde med kunden, vores indretningsarkitekter og vores håndværkere.

Kontakt

Dorthe Theilade

Presse ansvarlig +45 31326803