Pressemeddelelse -

Dansk startup bliver Runner-up i 'Best New Natural Drink Product 2016'

Det danske firma Liquid Juice Company ApS, blev med deres yuzu lemonade, Runner-up i kategorien 'Best New Natural Drink Product 2016' , i dette års Natural & Organic Awards Scandinavia 2016.

Yuzu lemonaden fra Liquid Juice Company ApS er som noget helt nyt udelukkende lavet på yuzu, vand og rørsukker. Det fremhæver yuzuens karakteristiske smag af frisk citron, sød clementin og bitter grapefrugt. Frugten, der oprindeligt stammer fra Asien, er for mange stadig ukendt, men det har Liquid Juice Company Aps nu tænkt sig at lave om på.

Firmaets Yuzu lemonade har næsten været et år undervejs, på grund af utallige tilsmagninger, men tiden er givet godt ud, nu hvor det har resulteret i lemonadens første diplom.

”Jeg er utrolig stolt over at blive Runner-up med vores yuzu lemonade, og det er altid skønt at få et ordentligt skulderklap for et produkt, som vi har lagt mange kræfter i. Specielt når det er indkøbere og branchefolk, som har stemt os ind på andenpladsen,” siger Claus Weiland, stifter og direktør i Liquid Juice Company ApS.

Med det første internationale diplom i bagagen, er det på tide at kigge udover Danmarks grænser, og få yuzu lemonaden og firmaets øvrige produkter ud i Europa.

”Vi har oplevet en stor interesse for både vores yuzu og økologiske lime/ingefær lemonade på messen fra internationale indkøbere, og mon ikke den bliver endnu større, nu hvor den ene er blevet præmieret,” siger Claus Weiland.

Selvom udlandet kalder, skal der ikke kun satses på de nuværende lemonader, for som Claus Weiland siger: ”Det har virkelig givet blod på tanden at blive næstbedst, så nu går vi i gang med nye varianter, så vi har en mulighed, for at snuppe førstepladsen næste år.”

Related links

Emner

  • Drikkevarer

Liquid Juice Company er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i nektar og lemonade. Vi fokuserer på enkelhed, kvalitet og smag og bruger altid så få ingredienser som muligt. Derfor består alle vores lemonader og nektar kun af vand, frugt og rørsukker, hvilket gør kvalitet og smag til de vigtigste ingredienser.

Kontakt

Claus Weiland

Pressekontakt Stifter & Direktør 60572070