Press release -

Udform erhvervslejekontrakt

Som udlejer af et erhvervslejemål, er det vigtigt at få udarbejdet en professionel erhvervslejekontrakt. Med en erhvervslejekontrakt skabes der forudsigelighed, troværdighed og sikkerhed, både for dig som udlejer såvel som for lejer.

Gennem et tæt samarbejde med advokat Theis Guttenberg, har Lokalebasen.dk derfor udarbejdet en service i form af en let tilgængelig formular, så du på blot en halv time, kan have en fuldt gyldig erhvervslejekontrakt, specifikt til dit erhvervslejemål, for kun 349 kr. ekskl. moms.

Related links

Topics

  • Contracts, Assignments

Categories

  • erhvervslejekontrakt
  • ejendom
  • erhvervsejendomme
  • leje kontor
  • kontorudlejning

På Lokalebasen.dk du hurtigt og gratis en oversigt over erhvervslokaler, der matcher din virksomhed. Du får adgang til et bredt, aktuelt udvalg af alle typer erhvervslokaler, så du nemt vil kunne lokalisere relevante lejemål.

Brug vores søgeagent og få straks besked, når vi får nye lokaler på siden, der passer til din virksomheds behov. Vores team er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål undervejs.

På Lokalebasen.dk får du et gratis, opdateret overblik over markedet for erhvervslokaler, så du hurtigt kan finde de rigtige lokaler til din virksomhed.

Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen, lige fra ejendomsselskaber til private udlejere.

Du får derved adgang til et bredt udvalg af erhvervslokaler af alle typer og størrelser til både leje og salg. Så hvad enten du søger kontorlokaler, produktionslokaler, lagerlokaler eller butikslokaler, til en stor eller lille virksomhed, kan vi tilbyde kvalificerede forslag.

Contacts

Oliver Blank

Press contact Manager