Pressemeddelelse -

Meru Networks forstærker sit nordiske team

Meru Networks forstærker sit nordiske team
Takket være den kraftige vækst på det nordiske marked, vælger Meru Networks nu at forstærke sit nordiske team med Marcus Barman, der tiltræder som Channel Account Manager for Norden.

De seneste år har Marcus Barman arbejdet for distributøren Avantis Distribution og med sig tager han værdifuld viden og erfaring fra wlan-markedet i Norden.

Han har arbejdet som salgschef i Avantis og derigennem fået dybt kendskab til wlan-markedet og Meru Networks. Avantis har været distributør for Meru Networks i Skandinavien siden 2005, og Barman har arbejdet tæt på Meru og virksomhedens partnere gennem hele perioden.

- Det var naturligt for mig, at tage næste trin i værdikæden og blive en del af Meru Networks, eftersom jeg har erfaring fra en række producenter af wlan-teknik. Meru har et unikt syn på, hvordan et trådløst netværk bedst kan håndtere brugere på en effektiv og økonomisk smart måde.

En virksomhed der satser
Marcus Barman ser frem til at arbejde i en nyt selskab.

- Det er en spændende virksomhed, der tager udfordringen op i forhold til at levere tekniske løsninger i konkurrence med andre aktører inden for trådløst netværk. BYOD-trenden (bring-your-own-device) er over os og kommer til at stille store krav til alle typer af netværk, ikke mindst wlan.

- Behovet for avancerede trådløse netværk er stort med tanke på alle smartphones, bærbare computere og andre klienter, der kræver adgang til nettet i dag. Fremtiden stiller høje krav til det trådløse netværks ydeevne og stabilitet. Meru vil håndtere udfordringen på den bedst mulige måde for sine kunder.

Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kategorier

  • access point
  • netværksopbygning
  • router
  • trådløs
  • trådløst internet
  • trådløst netværk
  • wireless
  • wlan

Om Meru Networks:
Meru Networks er verdensledende inden for trådløse netværk, WLAN. Den innovative arkitektur gør det muligt at opbygge et 100% trådløst miljø og samtidig sikre en robust afvikling af alle virksomhedens forretningskritiske programmer.
Merus prisbelønnede “Air Traffic Control”-teknologi har kombineret fordelene ved mobil-arkitektur og WLAN. Meru tilbyder markedets eneste løsning, der giver den nødvendige pålidelighed, skalerbarhed og sikkerhed til at sammensmelte alle platforme – herunder data, tale og video – i ét og same netværk.
Virksomheden blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Sunnyvale, Californien. For mere information, besøg www.merunetworks.com.