Pressemeddelelse -

NY BATTERIDREVET SØMPISTOL FRA RYOBI® - Ingen støjende kompressorer, pladskrævende slanger eller dyre gaspatroner

Ryobi 18 V ONE+™ System introducerer næste generation inden for trådløst værktøj. Den nye 18 V sømpistol anvender Airstrike™ teknologi, som eliminerer behovet for støjende kompressorer, slanger eller dyre gaspatroner. Det betyder hurtigere opsætning og nemmere manøvrering. Kan klare hvilke som helst job hvor som helst, og ved hjælp af  Ryobis nye og forbedrede Lithium+™ batteri [RB18L40] har sømpistolen en kapacitet på op til 1.600 søm i pr opladning.

·  AirStrike™ Teknologien sørger for intern luftkomprimering, hvilket giver en ultra kompakt sømpistol, som er vedligeholdelsesfri og uden driftsomkostninger

·  Batteridreven kraft: Kan klare hvilke som helst job hvor som helst, og ved hjælp af  Ryobis nye og forbedrede Lithium+™ batteri [RB18L40] har sømpistolen en kapacitet på op til 1.600 søm i pr opladning.

·  ONE+™ kompatibilitet: Som en del af ONE+™ Systemet er batterierne kompatible med over 35 forskellige slags have- og elværktøj.

Den nye 18 volts sømpistol giver brugeren stor fleksibilitet til alle typer af opgaver. Sømpistolen har 2 indstillinger, en til serieskydning - med op til 60 søm i minuttet og en til enkeltskydning - til opgaver der kræver mere præcision. Og innovationen stopper ikke der ...

Grip Light™ teknologien aktivere to LED-lys når håndtaget gribes, hvilket sikrer et godt belyst arbejdsområde. Regulerbar dybdejustering beskytter overfladerne og giver mulighed for præcisionsarbejde. Dry-Fire funktionen sikre at pistolen ikke affyres hvis magasinet er tomt, en funktion der forlænger værktøjets holdbarhed.

Praktisk frigørelse af fastklemte søm sikre nem bortagning og indikatoren gør det let for brugeren at se hvornår der er lav sømbeholdning. Derudover er 18 V sømpistolen en del af ONE+™ Systemet hvilke betyder at alle 18 V ONE+ batterier er kompatible med over 35 slags have- og elværktøj. Så hvad venter du på  - slut dig til ONE+™ revolutionen i dag.

Specifikationer:

  • Kraft: 18 V
  • Sømtype: Dykkere
  • Magasin med høj kapacitet - op til 110 søm
  • Kapacitet: Længde:15 til 50 mm/ Diameter: 18 Ga (1 mm)
  • Affyrer op til 60 søm pr. minut
  • Vægt inkl. batteri 2.93 kg

Inkluderet som standard: 500 x 32 mm søm, vendbar bæltekrog, 2 x spidsbeskyttere

Beskrivelse

Model

Rek. Butikspris Inkl. moms

18 V Sømpistol

R18N18G-0

1.999

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

For mere information om RYOBI® og vores produkter, besøg  www.ryobitools.eu

Mere information

For yderligere information kontakt Trade Marketing Manager Consumer Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90  eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For information om nærmeste RYOBI® forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55 eller besøg www.ryobitools.dk

Om RYOBI®

RYOBI® har i mere end 40 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Homelite® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Emner

  • Hobby

Kategorier

  • 18v
  • lithium
  • elværktøj
  • one+
  • ryobi
  • airstrike
  • sømpistol

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Henrik Nielsen

Pressekontakt Product Manager, Milwaukee +45 24 89 10 23

Kim westring Madsen

Pressekontakt Key Account Manager AEG & Ryobi

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70

Kim Frost

Pressekontakt Business Development Manager - Tilbehør Tilbehør +45 43 56 55 55

Pia Nielsen

Pressekontakt Trade Product Manager - Tilbehør Pressekontakt tilbehør +45 43 56 55 55

Katja Søgaard

Pressekontakt Marketingkoordinator Pressekontakt 40 57 72 26

Magnus Karlsson

Pressekontakt Trade Marketing Manager - Milwaukee Pressekontakt +46 (0)705-43 95 71

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager, Milwaukee Ansvarlig for presserummet (+45) 43 56 55 55