Pressemeddelelse -

Start dine benzindrevne maskiner med ét tryk på en knap

Start dine benzindrevne maskiner med ét tryk på en knap med Ryobis NYE EasyStart™-modul

Ryobis nye EasyStart™-modul gør det let at starte dine benzindrevne maskiner. Du behøver aldrig mere trække i en startsnor!

Det kan være svært at starte benzindrevne redskaber. Du skal trække i startsnoren en, to, tre og til tider et utal af gange at få motoren i gang. Du bliver træt, allerede inden du er kommet i gang med det, du egentlig skulle – havearbejdet.

Med Ryobis NYE EasyStart™-modul og den NYE serie af EasyStart™-kompatible benzindrevne redskaber kan du tage de benzindrevne ud af skammekrogen. Nyd at starte benzindrevne redskaber med et tryk på en knap med dette ONE+ EasyStart™-modul. Og det bedste af det hele er -du starte den med dit ONE+ batteri!

Uanset om du er gør-det-selv’er, haveentusiast eller ivrig møbelsnedker, har Ryobi værktøjet til dig

ONE+ har lavet have- og elværktøjer siden 1996 – 20 år med ONE+ innovation i ét enkelt værktøjssystem. Derfor er ONE+ systemet det førende system på det globale gør-det-selv-marked for millioner af gør-det-selv-folk, familier og boligejere.

Tilslut, Start, Fjern!

EasyStart™ er så nemt at bruge. Du kan starte dine benzindrevne redskaber i 3 trin:

  • Tilslut – sæt EasyStart™-modulet i dit benzinmaskine
  • Start – tryk på EasyStart™-knappen
  • Fjern – når du hører, at motoren kører, fjerner du EasyStart™ og opbevarer enheden til næste gang

  • Hvis batteriet ikke er opladt, når du vil bruge dit benzinmaskine, har du også muligheden for at trække i startsnoren!

    Kompatible redskaber

    Det NYE EasyStart™-modul er kompatibel med følgende benzindrevne redskaber:

  • NY 25 cc benzindrevet hækkeklipper (RHT25X60RO)
  • NY 25,4 cc græstrimmer (RLT254CDSO)
  • NYE benzindrevne buskryddere: 25,4 cc (RBC254SBSO), 52 cc (RBC52FSBOS)

  • EasyStart™-teknologi er også optimeret til Ryobis NYE EasyStart™-klargjorte plæneklipper (RLM46175SO), men du behøver ikke købe EasyStart™-modulet, da teknologien allerede er integreret i redskabet. Tilslut bare dit ONE+ batteri, og start plæneklipperen ved at dreje på nøglen.

    Hold øje, da vi inden længe lancerer flere produkter i sortimentet!

    Det bedste batteri til dit redskab?

    Du kan bruge ethvert ONE+ batteri fra vores mindste 1,3 Ah-batteripakke til vores største batteri på 5,0 Ah. Hvert ONE+ batteri garanterer nem start af dit kompatible benzindrevne redskab!

    18 V EasyStart™-modulet sælges som en separat enhed, så du kan opbygge din ONE+ samling uden at bruge flere penge på batterier, hver gang du køber en maskine. Ryobi forstår behovet for fleksibilitet til rimelige priser, og derfor udvides sortimentet af trådløse redskaber løbende, men med de samme batterier og opladere.

    Du kan læse mere på ryobitools.dk, eller se vores EasyStart™ ”How To”-videoer på vores Ryobi TV YouTube-kanal

    Related links

    Emner

    • Hobby

    Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

    Kontakt

    Daniel Lawaetz

    Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70