Pressemeddelelse -

TICK™ sporingsenhed – professionel Bluetooth® sporing af værktøj og udstyr.

Milwaukee® fortsætter med at revolutionere værktøjsbranchen med introduktionen af TICK™ sporingsenheden – professionel Bluetooth® sporing af værktøj og udstyr.

TICK™ ER UDVIKLET TIL AT MODSTÅ SELV DE MEST BARSKE FORHOLD. DEN KAN NEMT MONTERES OG SKJULES PÅ ALT TÆNKELIGT UDSTYR, UANSET FABRIKAT. DETTE GIVER BRUGERNE ET UVURDERLIGT REDSKAB TIL AT HOLDE STYR PÅ ALT I VIRKSOMHEDENS BEHOLDNING VIA. ONE-KEY™ APP’EN.

Formålet med ONE-KEY™ er at forenkle håndteringen af værktøjet ved at fjerne de dyre eller besværlige metoder, der bruges i dag. Muligheden for hurtigt at finde et værktøj kan spare tid og penge, hvis et værktøj svigter eller skal bruges med kort varsel," siger Thomas Møller, produktchef hos Milwaukee Tool. "Ved at udnytte den samme integrerede værktøjssporing, som findes i ONE-KEY™ værktøjerne, giver vi brugerne mulighed for at registrere et hvilket som helst stykke værktøj ved blot at sætte en TICK™ på. Alle fagfolk ved, at deres værktøj og udstyr er nøglen til deres levebrød. Her sikrer TICK™, at de kan holde øje med det hele og dermed passe bedre på deres investering".

Lavprofildesignet gør, at TICK™ kan monteres sikkert på alt ved hjælp af lim, skruer, nitter eller stropper. Den flade bagside sidder tæt ind mod en lang række overfladetyper, og den runde form passer perfekt til steder, der ikke umiddelbart kan ses, for eksempel undersiden af en stige eller et stativ til en geringssav. Hver TICK™ er indgraveret med et serienummer, så brugerne nemt og hurtigt kan registrere et større antal TICK™s. Efter monteringen, og når værktøjet er ude af syne, gør TICK™ det lige så nemt at spore værktøjet og udstyret som at tage telefonen frem.

Via. ONE-KEY™ mobil-app’en kan du spore det udstyr hvor en TICK™ er påmonteret og det sker automatisk så snart den kommer inden for

30 m af en ONE-KEY bruger. TICK™ er robust bygget og er beskyttet mod de krævende omgivelser på en byggeplads. Desuden kan det robuste elektronikhus modstå kraftige vibrationer og stød samt andre kraftige påvirkninger, for eksempel under en generator.

ONE-KEY™ værktøjerne har integreret værktøjsporing indbygget og med TICK™ sporingsenheden kan du nu også spore alt andet i værktøjsomhedens beholdning via. den gratis app.

Sæt TICK™ på hvad som helst. Spor hvad som helst.

Læs mere om TICK™ og ONE-KEY™ på: www.milwaukeetool.dk/one-key


OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere det bedste og mest slidstærke værktøj til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt. 

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • 18v
  • bore-/skruemaskine
  • elværktøj
  • lithium
  • milwaukee
  • værktøjssporing
  • find-værktøj
  • bluetooth-værktøj
  • one-key

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70

Magnus Karlsson

Pressekontakt Trade Marketing Manager - Milwaukee Pressekontakt +46 (0)705-43 95 71

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager, Milwaukee Ansvarlig for presserummet (+45) 43 56 55 55