Pressemeddelelse -

Nyheder fra MSC Cruises hovedkatalog 2013

MSC Cruises hovedkatalog for sæsonen 2012/2013 er endelig klar! Udover vores store udvalg af ruter i Middelhavet, Caribien, Østersøen og de Norske Fjorde, har vi også nogle spændende nyheder for den kommende sæson:

 

NYE DESTINATIONER

Det Røde Hav - Vinterens store nyhed er vores syvdages krydstogt i det Røde Hav til Egypten, Jordan og Israel. Her kan man besøge historiske destinationer og spændende seværdigheder som Luxor, Kongernes Dal, Sfinxen og Pyramiderne, det Døde Hav, Wadi Rum, Petra, Sinaibjerget og Jerusalem på en og samme rejse!

Caribien og Antillerne – De fleste af vores krydstogter udgår fra Fort Lauderdale i Florida USA, men vores nyhed som er et krydstogt rundt på øerne i Antillerne starter på Martinique og sejler til Guadeloupe, Antiqua, Barbuda, Tortola og St. Maartens. Oplev de tropiske paradisøer med kridhvide sandstrande og krystalklart vand med MSC Cruises.

Sortehavet og Saint Tropez – Genopdag de klassiske krydstogtdestinationene med de nye havnene i jet-set-turiststedet Saint Tropez og den antikke by Constanta ved Sortehavet.

NY KAHYTKATEGORI – Super Family Cabin

Super Family Cabin findes på MSC Divina og det nye skib MSC Preziosa. Det er to sammanhængende 3-sengskahytter med to bad og to balkonger. Et godt alternativ for både store familier og større rejseselskaper.

NYT SKIB - MSC Preziosa

I marts 2013 tager vort nye flagskib MSC Preziosa ud på sit premierekrydstogt i det vestlige Middelhav. Skibet er et søsterskib til vores nyeste skib MSC Divina, som sejlede ud på sit første krydstogt i marts i år. Skibet har 1751 kahytter og plads til 4345 gæster og sejler fra Barcelona til Napoli, Sicilien og Tunesien og tilbyder det ypperste – både hvad angår komfort og service - samt miljøvenlig teknik.


Download kataloget på www.msccruises.dk  

For yderligere information og højopløslige billeder kontakt
Towe Varland, PR-ansvarlig på MSC Cruises Scandinavia
Tlf: +46 8 510 00 516, e-mail: towe.varland@msccruises.se

Related links

Emner

  • Turisme

Kategorier

  • msc cruises
  • krydstogter
  • det røde hav
  • msc preziosa
  • katalognyheder
  • caribien
  • antillerne

MSC Cruises er et af Europas største krydstogtsrederier med hovedkontor i Napoli. Krydstogterne sælges i Norden gennem forhandlere. MSC Cruises har den mest moderne flåde i verden med tolv fartøjer: MSC Divina, MSC Magnifica, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia, MSC Lirica og MSC Melody, som sejler i Middelhavet, Caribien, Nordeuropa, Atlanten, Syd- og Nordamerika, Sydafrika og Røde Hav. I marts 2013 udvides flåden endnu engang, med vores nye stolthed ; MSC Preziosa. MSC Cruises er miljøcertificeret efter ISO 1400 standarden, og som en anerkendelse af det høje kvalitetsstyrings- og miljøbeskyttelsesniveau har rederiet modtaget prisen ”6 Golden Pearls” fra Bureau Veritas. MSC Cruises har desuden opnået certificering efter ISO 9001 og ISO 2200 for kvaliteten og fødevaresikkerheden i alle aspekter af catering, både til lands og vands. Rederiet samarbejder med UNICEF i et fælles projekt, som bidrager til at give udsatte børn i Brasilien en uddannelse af høj kvalitet. MSC Cruises indgår i samme koncern som MSC Cargo, et af verdens største container-rederier. Ejerne er den italienske familie Aponte. Besøg www.msccruises.dk.

Kontakt

Åsa Elmcrona

Pressekontakt Skandinaviska Marknadschef, MSC Cruises 0046 8 510 00 516

Relateret materiale