Gå til indhold
Månedens blogger: Caroline Plummer - Rainbowdash.dk

Blogindlæg -

Månedens blogger: Caroline Plummer - Rainbowdash.dk

15 hurtige til Caroline Plummer.

Jeg er uddannet Engelsk Bachelor fra Københavns Universitet i december 2014.

Jeg blogger på Rainbowdash.dk hos BISOU og har gjort det siden september 2013.

Bloggen handler primært om mode. Men hvis jeg falder over et rigtig godt beautyprodukt eller en sej film, så er der også plads til det.

Det bedste ved at være blogger er alle de gode oplevelser, middage og nye bekendtskaber.

Den største udfordring ved at være blogger er at få tid til at være en god blogger i travle perioder.

Når virksomheder skal kontakte mig, foretrækker jeg at blive kontaktet via mail, fordi det giver mig en chance for at kigge tingene ordentligt igennem og tænke mig om, før jeg svarer.

Hvis jeg skulle give ét råd til virksomheder, der gerne vil have mig til at skrive om deres produkter eller ydelser, så skulle det være ikke at tage god omtale for givet. Man bliver nødt til at pleje sine relationer og tænke over om ens produkt passer til min profil.

Jeg synes, Twitter er stærkt overvurderet! Det er jo i bund og grund bare et flow af statusopdateringer.

Jeg vil gerne bruge mere tid på at tage rigtig gode “Dagens” billeder fordi det er primært det som fanger læserne.

I mit virke som blogger kan jeg ikke undvære Instagram og VSCO cam. Instagram hjælper mig til at følge med i alt i modeverdenen på daglig basis, og VSCO cam gør mine billeder lidt sejere!

Den vigtigste egenskab for en blogger anno 2014 er i mine øjne at være personlig uden at være for privat.

Som nystartet blogger ville jeg gerne have vidst, hvordan man brugte et kamera, sådan rigtigt, fordi gode billeder er alfa omega, når man har en blog.

Hvis jeg skulle give ét råd til andre bloggere, så skulle det være, at man skal være sig selv, og at det hele ikke behøver at være så alvorligt.

Næste gang skal spørgsmålene besvares af Tikkie Iversen fra Adélie, som jeg kender fra BISOU og fra min hverdag som blogger.

Links og kontaktoplysninger til Caroline Plummer

Related links

Kategorier

Kontakt

Jourhavende Pressekontakt

Jourhavende Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relateret materiale

Mynewsdesk - En effektiv måde til at forbedre kendskabet til dit brand

Mynewsdesk hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud til den rette målgruppe og øge kendskabet til deres brand. Vores smarte platform gør det lettere og mere effektivt for dig at publicere, distribuere og mål måle på dine PR- og kommunikationsindsatser. Alt sammen på én og samme platform.

Når du samler hele din PR-indsats ét sted, bliver det lettere for dig at brande din forretning og overvåge de relevante kanaler. Det hjælper dig med at kunne måle på dine resultater.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unikke besøgende hver måned, og der bliver publiceret 80.000 historier om året. Over 4000 organisationer i verden bruger Mynewsdesk til at forbedre deres PR-indsatser, og hele 70% får omtale i medierne.

Læs mere på: www.mynewsdesk.com/dk