Pressemeddelelse -

Hjertet viser vej på Nationalmuseet

Hele februar kan du tage din udkårne med på en eventyrlig Valentinsdate på Nationalmuseet - om så I allerede er kærester eller kun lige har mødt hinanden. 

Valentinsdag er de elskendes helligdag, og Nationalmuseet markerer dagen med oplevelser for både hoved og mave i hele februar måned. Så hvis du gerne vil overraske dit hjertes udkårne med en helt særlig Valentinsdate, så tag på Nationalmuseet. Her tager Hjerteguiden jer med på en eventyrlig rejse gennem kærlighedens historie, og Restaurant Julian serverer kærlighedsbrunch med lyserøde bobler til (kun i to weekender, se mere nederst). 

Hjerteguiden er en gratis gå-selv-guide, som leder jer gennem museets samlinger på jagt efter 11 skjulte røde hjerter. Hjerterne markerer genstande, som fortæller de elskendes historie lige fra Antikkens erotik og 1700-tallets lavpraktiske matchmaking til ghanesiske frugtbarhedsdukker og yderst alternative japanske skønhedsidealer. 

Undervejs stiller Hjerteguiden jer spørgsmål og giver jer masser at tale om, om så I allerede er kærester eller møder hinanden for første gang. God hjertejagt - og hvem ved: Måske finder I ikke bare hjerter, men også ægte kærlighed? 

Hjerteguiden kan fås på Nationalmuseet i hele februar måned, men restauranten serverer kun kærlighedsbrunch i to weekender – se nedenfor.

Fakta: Kærlighedsbrunch på Nationalmuseet

  • Restaurant Julian på Nationalmuseet serverer kærlighedsbrunch i weekenderne den 7. og 8. februar og den 14. og 15. februar. 
  • I anledning af Valentinsdag er restaurantens berømte brunchbuffet inspireret af kærlighedsdigte og historisk afrodisiakum. 
  • Buffeten byder på en lang række potente delikatesser som elskovsæg, venussalat, ”Love brownies” og meget mere. 
  • Se hele menuen og pris for kærlighedsbrunchen på Nationalmuseet her. 

Related links

Emner

  • Bibliotek, museum

Kategorier

  • aktiviteter
  • nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum - og vi er mange museer i ét.
Hvert år besøger over en million mennesker en af Nationalmuseets mange afdelinger i hele landet.
Og husk: Nationalmuseet har gratis adgang.

Kontakt

Nynne Bojsen Faartoft

Communications Officer 4120 6019

Relateret materiale