Nyhed -

​NEXT-glæde over flere lærlinge på store byggerier

Der er brug for flere faglærte, når der de kommende år skal bygges og udvikles store bygge- og anlægsprojekter som Letbanen og de store hospitalsbyggerier.

Region Sjælland og Region Hovedstaden er derfor gået sammen med PensionDanmark om flere lærepladser. For den opgave kan de mindre håndværkervirksomheder og erhvervsskolerne ikke håndtere alene.

Det kommer NEXTs elever til gode, og derfor er det naturligt nok noget, der glæder skolen, som var med, da aftalen blev endeligt underskrevet.

- For NEXT er det vigtigt, at vores elever kan komme ud i gode og lærerige praktikforløb, når de tager en erhvervsuddannelse hos os. Derfor er vi glade for den nye partnerskabsaftale, som kan være med til at løfte den opgave, siger Ole Heinager, administrerende direktør i NEXT Uddannelse København.

Partnerskabet går ud på, at skolerne får lærlinge i praktik på store byggerier og at bygherren – i dette tilfælde Pension Danmark - er på forkant med denne opgave. F.eks. at annoncere for at få flere unge til at tage en faglig uddannelse.

Her og nu omhandler partnerskabet tre specifikke byggerier, som skal bygges frem mod 2020 for ca. 1 mia. kr. 90 lejelejligheder på Køge Kyst, tre boligblokke på Islands Brygge og 148 lejelejligheder og 1.800 m2 butiksareal i Virum.

Hvis partnerskabet bliver en succes, er det planen, at det skal omfatte flere byggerier.

Læs mere her: https://www.pensiondanmark.com/presserum/nyhedsarkiv/2018/praktikpladser-i-byggeriet/

Og her: https://nextkbh.dk/kampagner/laerling

Emner

  • Undervisning, indlæring

Kategorier

  • erhvervsuddannelse
  • praktik

Regions

  • Hovedstaden

Kontakt

Claus Voldum

Pressekontakt Pressekonsulent 23373060

Nikolaj Bech Petersen

Pressekontakt Pressekonsulent 20840150