Blogindlæg -

Hygiejne og sikkerhed, kombineret med ergonomi i højeste klasse

Health & Care produktkategorierne hos Oras kombinerer hygiejne og sikkerhed med ergonomi i højeste klasse. Armaturdesignet hjælper til en god hygiejne og nem rengøring. Denne produktkategori er blevet delt ind i to forskellige produktgrupper, Health og Care.

Oras Health produkter er specielt designet til professionelt brug på hospitaler og i behandlingsrum i sundhedssektoren. Armaturernes funktioner og ergonomi er blevet optimeret, så de passer til de specifikke formål. ”For eksempel et mekanisk termostatarmatur, der bruges til håndvasken når spædbørn bades, sikrer en stabil vandtemperatur og flow gennem hele badetiden”, forklarer Lassi Lahti.

Oras Care produkterne er designet til brug på semi-offentlige steder (børnehaver, bofællesskaber osv.), såvel som i private hjem, hvor brugerne har en nedsat bevægefunktion af den ene eller anden grund. ”Ud over at være nemme at anvende og et attraktivt design, så er god hygiejne, holdbarhed og sikkerhed nøglekriterier for denne produktgruppe,” siger Lahti.

Emner

  • Byggeindustrien

Kontakt

Marlene Duholm Marcher

Marketingansvarlig Ansvarlig for virksomhedens markedsføringsaktiviteter. 75957433

Relateret materiale