Pressemeddelelse -

Black Friday med udsigt til rekord handel

Rekord i nethandel – med udsigt til sort skærm

28. november 2014 kan blive dagen, der skriver sig ind i historie bøgerne. Det er den dag, hvor nethandlen i Danmark går shop-amok og flere net butikker bliver tvunget i knæ og går i sort.

Det er ”Black Friday”, der er tale om. Det er et amerikansk udsalgs fænomen, hvor butikkerne sætter en lang række varer til slag til meget lave priser i 24 timer. Black Friday kom til Danmark i 2010 – og fik i 2013 det helt store gennembrud, hvor alle de store webshops for alvor kastede sig ind i kampen.

”Vi forventer, at Black Friday slår alle rekorder, og dagen vil blive en af de største online shopping dage nogensinde, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Sidste år var trafikken på PriceRunners servere enorm med en trafikstigning på 98 procent i forhold til Black Friday året forinden. Samlet var Black Friday en af de allerstørste handelsdage. Flere online butikker oplevede så massiv trafik på de billige ”sorte” tilbud, at hjemmesiderne gik ned i perioder.

”Når Black Friday døgnet er overstået har 250.000 danskere været forbi PriceRunner i jagten på fede tilbud, og der bliver virkelig pres på den dag, ” siger Martin Andersen.

Forbrugerne er klar. PriceRunner har spurgt danskerne om de kender til Black Friday, og her er svaret meget entydigt ja. Et meget stort flertal kender godt det amerikanske udsalgsfænomen, og de er klar til at shoppe på sorte fredag.

Det er især de store elektronik butikker, der satser stort i år, viser en foreløbig opgørelse over butikker, der allerede nu har meldt sig klar til Black Friday.

Martin Andersen har dette råd til forbrugerne:

”Forbrugerne skal være opmærksom på at butikkerne har tilbud på begrænset udvalg. Man skal derfor være tidligt ude hvis man skal sikre sig de bedste tilbud. Der kan være udsolgt på blot få minutter eller timer på de bedste tilbud. ”

Black Friday er i USA dagen efter Thanksgiving, hvor Black Friday i modsætning til i Danmark foregår i de fysiske butikker, der har store rabatter og prisnedsættelser.

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • pricerunner

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale