Pressemeddelelse -

Sådan får du billigst fat i FIFA16

Så er FIFA16 sæsonen i gang. Den nye udgave af det populære fodboldspil kommer officielt på markedet i dag, og for de mange hundred tusinder af FIFA spillere i Danmark er det en festdag.

De første anmeldelser af FIFA16 er allerede kommet, og det er High Five til den nye udgave. Sportsgaming.dk’ s anmelder er klar i mælet, og han skriver i anmeldelsen at ”FIFA udvikler sig helt fantastisk, ligesom spillene bare bliver bedre og bedre. Du skal nu være mere taktisk dygtig end nogensinde før, og nu vil man virkelig kunne mærke forskel på de gode og knapt så gode.

Prisen for det populære konsolspil varierer meget fra butik til butik. Et pristjek, som Danmarks største prissammenligningstjeneste PriceRunner har foretaget, viser at der er stor forskel i prisen på det samme spil afhængig af hvor spillet købes.

Det nye FIFA16 til PlayStation 4 koster i billigste butik 399 kroner, mens spillet er dyrest i Proshop, hvor det koster 608 kroner. Altså en prisforskel på 209 kroner eller hvis vi regner det i procent en besparelse på 65 procent, hvis man køber spillet i billigste butik.

”Der er altid mange penge at spare ved at sammenligne priser,” siger PriceRunners direktør Martin Andersen.

Den store prisforskel på FIFA16 kan virke overraskende.

”Det er noget vi ofte ser, at der er stor prisforskel på det samme produkt. Det kan egentligt undre os, at vi bliver ved med at se så store prisforskelle på produkter med så stor konkurrence, når vi ved at forbrugerne med få klik kan sammenligne prisen ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Det koster FIFA16

PlayStation4: Billigst 399 kroner – Dyrest 608 kroner

http://www.pricerunner.dk/pl/1422-3066424/PlayStation-4-spil/FIFA-16-Sammenlign-Priser

X-Box One : Billigst 399 kroner og dyrest 593 kroner

http://www.pricerunner.dk/pl/1430-3071851/Xbox-One-spil/FIFA-16-Sammenlign-Priser

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale