Pressemeddelelse -

Sådan kommer du billigst i forlystelsespark eller Zoo

Det er højsæson for en tur i Tivoli eller Knuthenborg Safaripark. Familien har ferie sammen, og sommerlandet bugner af tilbud om aktiviteter.

For en familie med 2 voksne og to børn (7 og 9 år) kan en feriedag med besøg i en forlystelsespark eller zoologisk have meget nemt blive en dyr fornøjelse.

PriceRunner, der er Danmarks største prissammenligningstjeneste, har undersøgt hvad det koster for en familie på fire at komme i en af de populære sommerattraktioner i uge 28. Vi er gået efter at gøre det så billigt som muligt for familien uden at de skal betale for sæsonkort eller andet.

”Som turist kommer du der jo denne ene gang om året, og derfor har du ikke brug for at købe årskort eller andet, ” siger Martin Andersen, der er direktør og selv far til fire med hang til ture i danske sommer attraktioner.

PriceRunner har hentet prisen til entre og evt turpas for 2 voksne og 2 børn. Hvis der er en onlinerabat ved køb i god tid er den indregnet.

Billigste Zoo eller dyrepark er Aqua Akvarium i Silkeborg, hvor entréen for familien er 450 kroner. Dyreste blandt ZOO og Dyreparker er Aalborg Zoo, hvor familien skal af med 600 kroner for at komme ind.

Billigste ZOO og Dyreparker

  1. Aqua Akvarium
  2. Ree Park
  3. Odense Zoo
  4. Kattegatcentret
  5. Nordsøen Oceanarium
  6. Zoo København
  7. Den Blå Planet
  8. Knuthenborg
  9. Givskud Zoo
  10. Randers Regnskov
  11. Aalborg Zoo

Hvis der skal mere gang i sommerdagen og det er blevet tid til en tur i en af landets store forlystelsesparker er det billigst at tage på Bakken. Familien på fire slipper med 656 kroner i entre og adgang til alle forlystelser. Dyrest er det at tage i Tivoli i København, hvor entre og turpas løber op i 1210 kroner.

”Der er penge at spare ved at planlægge sommerferiens aktiviteter, og i jo bedre tid du gør det jo mere er der som regel at spare på et ellers dyrt besøg i en af sommer attraktionerne” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

De billigste forlystelsesparker

  1. Dyrehavsbakken
  2. BonBon-land
  3. Sommerland Sjælland
  4. Fårup Sommerland
  5. Tivoli Friheden
  6. Djurs Sommerland
  7. Legoland
  8. Tivoli

”Vi ser en ny trend i år hos flere af forlystelsesparkerne, hvor de er begyndt at sælge All Inclusive billetter. Dvs entre, mad og drikke er med i den samlede pris. Vi ser også, at billetter har forskellige priser på forskellige dage, og derfor er det vores anbefaling altid at tjekke prisen inden I tager afsted og købe entre billetten online. Det kan godt betale sig,” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

Google Map med de undersøgte attraktioner

Sådan har vi gjort:

Vores familie er på to voksne og to børn. Børnene er henholdsvis 7 og 9 år gamle. Vi har fundet priser online og købt billetter til et besøg i uge 28. Vi har ikke brugt årskort eller sæsonkort, da familien kun planlægger dette ene sommerbesøg.

Hent dataark med alle priser: 

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale