Pressemeddelelse -

To pletskud fra verdens bedste bueskytte

Verdensmester og nu også dobbelt europamester. Nummer 2 på verdensranglisten – og også snart nummer 1.

Stephan Hansen fra Nykøbing Falster satte i den forgangne weekend en tyk streg under, at han er verdens bedste mandlige bueskytte, da han i Nottingham vandt europamesterskabet for såvel hold som individuelt. Dermed er han i sin første sæson som senior skytte blevet både verdens- og europamester, og det er en enestående præstation, som de færreste idrætsfolk har været i stand til at opnå.

”Det er jo helt vildt,” siger en meget begejstret Stephan Hansen, da han mandag lagde vejen fordi PriceRunners hovedkvarter i Danmark for at vise de nye EM medaljer frem. PriceRunners kontor ligger i Nykøbing Falster, og virksomheden har de seneste 1,5 år været hovedsponsor for Stephan Hansen.

”Jeg vidste, jeg kunne vinde, og jeg vidste jeg havde niveauet i min skydning til at nå til tops. Men det er jo altid et stort spørgsmål om man rammer dagen, når det gælder, ” siger Stephan Hansen.

Og han ramte i den grad dagen den lørdag i Nottingham i England. Byen, der er kendt for at være en del af Robin Hood eventyret blev stedet hvor Stephan Hansen skød sig helt til tops igen. Senest var det ved VM i København sidste år, hvor han suverænt blev verdensmester.

”Jeg er siden blevet professionel bueskytte med stor hjælp fra PriceRunner, og det giver pote allerede nu med to store mesterskaber, ” siger Stephan Hansen.

PriceRunners direktør Martin Andersen overrakte ved Stephans besøg blomster og champagne.

”Vi er meget stolte over Stephans præstation. Det er så flot og i den grad fortjent. Han er en stor idrætsmand og en fantastiske ambassadør for såvel PriceRunner som vore fælles by Nykøbing F., siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Stephan og PriceRunner deler den samme filosofi – for som Stephan Hansen sagde ved besøget på PriceRunner:

”Jeg kan ikke acceptere bare at skyde godt. Jeg vil skyde bedst hver gang,” siger Stephan Hansen. Han er allerede i gang med at træne til næste store opgave, der bliver World Cup i Tyrkiet midt i juni.

Download billeder her

Download video her

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • pricerunner
  • pristjek
  • sammenlign priser

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk