Pressemeddelelse -

​Udsigt til vild Black Friday

Butikkerne står i kø for at være med på årets helt store udsalgsdag. Black Friday 27. november 2015 tegner med stor sikkerhed til at blive den dag, hvor nethandlen i Danmark går shop-amok og flere net butikker bliver tvunget i knæ og går i sort. Helt bogstaveligt talt fordi antallet af online kunderne får serverne til at gå ned.

”Vi forventer, at Black Friday slår alle rekorder, og dagen vil blive den største shopping dag nogensinde, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner. PriceRunner er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste.

PriceRunner forventer, at minimum 500.000 danskere vil kigge forbi www.PriceRunner.dk denne dag. Trafikken topper kl. 00.00 lige når Black Friday går i gang. Det er en stigning på 50% siden Black Friday forrige år.

Det er både online og fysiske butikker, der er stået på Black Friday toget, der i år virkelig buldrer derudaf i ekspresfart.

Sidste år var trafikken på PriceRunners servere enorm med mere end en fordobling af antallet af prissøgninger i forhold til Black Friday året forinden. Samlet var Black Friday en af de allerstørste handelsdage på nettet i 2014.

”Når Black Friday døgnet er overstået har mere end 500.000 danskere været forbi PriceRunner i jagten på de helt skarpe tilbud, og der bliver virkelig pres på den dag, ” siger Martin Andersen.

PriceRunner er klar med en omfattende service til alle forbrugerne, hvor de dagen igennem kan få overblik over hvilke butikker, der har Black Friday tilbud samt hvor de kan finde de bedste priser.

Find oversigt her http://www.pricerunner.dk/black-friday/index.html

Det er især de store elektronik butikker, der satser stort i år, viser en foreløbig opgørelse over butikker, der allerede nu har meldt sig klar til Black Friday.

En af dem er Elgiganten.

”Vi er kendte for mærkevarer til lave priser, så vi holder naturligvis en gigantisk Black Friday i Elgiganten i år, hvor vi laver nogle rigtig gode tilbud og giver danskerne en god start på julehandlen. Vi holdt Black Friday sidste år, og det blev taget virkelig godt imod af kunderne, så vi har besluttet at gentage succesen i år – og skrue endnu et nøk op og gøre det endnu større og endnu vildere, ” siger adm. direktør Peder Stedal fra Elgiganten.

Martin Andersen fra PriceRunner har dette råd til forbrugerne:

”De skal være opmærksomme på, at butikkerne har tilbud i et begrænset udvalg. Man skal derfor være tidligt ude, hvis man skal sikre sig de bedste tilbud. Der kan være udsolgt på blot få minutter eller timer på de bedste tilbud. ”

Black Friday er et amerikansk udsalgsfænomen, hvor butikkerne sætter en lang række varer til slag til meget lave priser i 24 timer. Black Friday kom til Danmark i 2010 – og fik i 2013 det helt store gennembrud, hvor alle de store butikker for alvor kastede sig ind i kampen. Udsalget er både online og i de fysiske butikker.

Black Friday er i USA dagen efter Thanksgiving, hvor Black Friday i modsætning til i Danmark kun foregår i de fysiske butikker, der har store rabatter og prisnedsættelser.

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker - både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Relateret materiale