Nyhed -

Red Hat rekrutterer nøglepersoner i Danmark

Red Hat, verdens førende leverandør af open source-løsninger, har offentliggjort, at Red Hat Norden har ansat tre nye nøglepersoner på kontoret i Danmark som led i virksomhedens kraftige ekspansion på det nordiske marked.

Torben Støckel er ny Sales Manager hos Red Hat i Danmark med ansvar for nøglekunder og har de seneste 18 år arbejdet med internationalt IT rettet mod strategisk salg af forretningskritiske IT-løsninger inden for Enterprise-segmentet. Han har de seneste fire år været ansat hos NNIT (Novo Group) som Senior Client Manager med kommercielt ansvar for de største finansielle kunder inden for Outsourcing. Han har også været Sales Manager for Danmark hos Microsoft-konsulenten Stratiteq og har drevet egen konsulentvirksomhed.

Claus Jensen er ny Partner Manager hos Red Hat Danmark. Claus Jensen har de seneste syv år arbejdet hos IT-sikkerhedsvirksomheden Symantec som PAM/ Distribution Manager og har tidligere været Partner Manager hos Ingram Micro. Claus Jensens primære fokus er at styrke og udbygge samarbejdet med Red Hats forhandlere og partnere i Danmark.

Bo Andersen er ny Territory Sales Representative hos Red Hat Danmark og kommer ligesom Claus Jensen fra en stilling hos Symantec. Her var han ansat som Territory Account Manager i to år. Tidligere har Bo Andersen arbejdet hos EMC som Nordic Territory Manager i IIG (EMC softwareGroup). Bo Andersens fokus ligger på Red Hats små- og mellemstore kunder.

”Norden repræsenterer et kraftigt vækstmarked for os, både når vi taler om omsætning og personale. Rekrutteringen af tre erfarne profiler fra det danske IT-marked er et led i vores bestræbelser på at fortsætte ekspansionen i regionen og skal hjælpe os på vej mod målet om at fordoble vores omsætning og nå op på mere end 150 medarbejdere i Norden i 2017”, siger Red Hats chef for Norden Jimmy Sköldberg.


Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kategorier

  • red hat
  • open source
  • rekruttering
  • nøgleperson
  • red hat enterprise linux
  • red hat storage
  • rhel