Gå til indhold
Fremtidens køleløsning intregrerer køleenheder i indkapslingen. Her ses den horisontelle model med Blue e+-enhed i TS8-indkapsling
Fremtidens køleløsning intregrerer køleenheder i indkapslingen. Her ses den horisontelle model med Blue e+-enhed i TS8-indkapsling

Pressemeddelelse -

Integreret køling er fremtiden for klimastyring af automations- og kontrolskabe

Rittal går forrest når det gælder klimateknik og køleløsninger til indkapslinger. På HMI-messen i Hannover blev en ny prototype præsenteret, der bryder med konventionel teknik og giver dig en køleenhed, der er integreret med indkapslingen.

– Præcis som et traditionelt køleskab, som du har stående i køkkenet, får vores kunder nu et samlet produkt baseret på et enkelt produktnummer, med alle de tids- og omkostningsfordele der følger med enklere bestilling, hurtigere installation og forbedret tilgængelighed, forklarer Göran Bjelk, produktchef for Klimateknik hos Rittal.

Integreret køling sparer tid på installationen

Klimatisering af automations- og kontrolskabe kræver normalt beregninger og tilpasninger for at opnå den ønskede køleeffekt. Derefter følger tidskrævende installation af komponenter. Med den integrerede køling elimineres hele denne proces.

Den integrerede løsning er en kombination af en højkvalitativ indkapsling og optimal klimateknik. Rittal planlægger at tilbyde to versioner; en med horisontal placering af køling og en med vertikal placering.

Den mest optimale køling i to versioner

Med to versioner af køleløsningen er du givet de bedste muligheder for at finde en løsning til netop dit system. I den horisontelle plug-in-løsning anvendes en 2 kW køleenhed, med Rittals nyeste og mest effektive Blue e+ teknologi. Enheden har højden 400mm og tilsluttes indkapslingens øvre del. Den kommer i en indkapsling fra Rittals globale TS8-system, med bredden 800 mm og dybde på 600 mm.

Den vertikale version anvender en 2,5 kW køleenhed, også med Blue e+ teknologi. Modulbredden er 300 mm og passer til fritstående skab såvel som skabsrækker. Passer til TS8-indkapslinger i bredden 1000 mm og dybden 600 mm.

Fleksibel montage

Luftindtag og udblæsning sidder i begge versioner på forsiden af køleenheden. Det indebærer, at der skal ikke skal tages hensyn til en minimumsafstand på bagsiden eller på siderne. Montage og installation er lige så enkelt, som for de almindelige skabsløsninger.

Emner


Rittal, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group, er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Kontakt

Anja Bianchi

Pressekontakt Marketing coordinator

Faster - Better - Everywhere

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Rittal A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Danmark