Gå til indhold
Alle Komponenter i målesystemet er indbygget i en kompakt indkapsling sammen med nettilslutningskomponenterne.
Alle Komponenter i målesystemet er indbygget i en kompakt indkapsling sammen med nettilslutningskomponenterne.

Pressemeddelelse -

Nyt strømmålesystem giver bedre energieffektivitet

Der er mange grunde til at holde styr på energiforbruget på et detaljeret niveau. For de fleste handler det om at spare penge, minimere miljøpåvirkninger og kunne udvikle de nødvendige bilag til interne og eksterne energirapporter. Med det rette målesystem kan man derved øge sin energieffektivitet.

Med minimal kabelføring kan det nye ”Smart Monitoring System" fra Rittal, måle direkte på udgående faser. Målesystemet monteres på sikringsaflasterne og intergreres i Rittals skinnesystem RiLine60.

Intelligent målesystem

Smart Monitoring System omfatter evalueringselektronik og kommunikationsmoduler samt logning af måledata. Alle komponenter er sammenbygget i en kompakt indkapsling sammen med netværksdelen. Dermed kan systemet enkelt eftermonteres på RiLine60 NH sikringsafbrydere med størrelsen 00 til 3. Eftersom det ikke længere er nødvendigt at tilkoble særskilte komponenter minimeres kabelføringen

Kommunikationsmodulet kan overføre målte værdier såsom spænding, strøm og effekt til et overordnet system, enten via CANopen eller Modbus RTU link. De overførte værdier kan let gemmes og målemodulet tilbyder alarmfunktion for eksempelvis temperatur eller fastsatte grænseværdier.

Display viser energiforbruget

For den som ønsker det, kan målesystemet tilsluttes via Plug&Play til Rittals overvågningssystem CMC III (Computer Multi Control), hvortil et display, som kan visualisere op til 20 målemoduler findes som tilvalg.

Emner

Kategorier


Rittal, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group, er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Kontakt

Anja Bianchi

Pressekontakt Marketing coordinator

Faster - Better - Everywhere

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Rittal A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Danmark