Gå til indhold
Smart værktøj til energibesparelse

Pressemeddelelse -

Smart værktøj til energibesparelse

I jagten på energibesparelser kan den rette dimensionering af klimastyringsløsninger have stor indflydelse. Med et enkelt værktøj kan man let opnå store besparelser uden en tidskrævende indsats. Med softwaren RiTherm 6.3 kan køling og opvarmning af en indkapsling, til eksempelvis industri- og IT-skabe, dimensioneres på en energieffektiv måde.

Under standarden IEC 61439 kræves desuden en beregning af temperaturstigninger i indkapslinger, hvilket også indgår i RiTherm 6.3.

Den seneste opdatering af RiTherm komplimenterer den nye generation af køleenheder, for at give dig optimal udnyttelse af energien.

Softwaren kan downloades omkostningsfrit fra hjemmesiden www.rittal.dk.

Her finder man desuden Chiller konfigurator, som hjælper med at vælge den rette chiller til væskekøling af processer eller køling af varmevekslere. Gennem enkle trin, hvor de tekniske forudsætninger specificeres kan den rette chiller vælges, med dertilhørende tilbehør, der kan optimere løsningen. Alt tilbehør, såsom tekniske tegninger kan nemt hentes for det valgte produkt.

- Det er ikke unormalt, at man ved valg af køleløsninger overdimensionerer med det resultat, at der bruges unødig meget energi. Med den nye programsotware opnår man dimensionering med de rette beregninger, og derved potentiel energibesparelse påpeger , Göran Bjelk, produktchef for klimateknik hos Rittal.

Emner

Kategorier


Rittal, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group, er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Kontakt

Anja Bianchi

Pressekontakt Marketing coordinator

Faster - Better - Everywhere

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Rittal A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Danmark