Pressemeddelelse -

RAGNAROCK FORTSÆTTER POPULÆR GIGANT-SERIE I 2019

Ni gange i 2018 slog RAGNAROCK dørene op til levende fortællinger om rockhistoriens største navne i ’Rockgiganter og Mikrobryg’ - med udsolgt stort set hver gang. Nu tæller museet for til endnu en runde af den succesfulde foredragsserie. Fortællingen om Pink Floyd kickstarter ’Rockgiganter og Mikrobryg’ i 2019 den 16. januar.

Interessen for at få foldet musikhistorien ud gennem levende fortællinger om de allerstørste navne er stor. I hvert fald kunne RAGNAROCK – museet for rock, pop og ungdomskultur melde udsolgt på stort set alle arrangementer i serien ’Rockgiganter og Mikrobryg’ i 2018, senest ved årets sidste arrangement den 12. december, hvor Elvis er på programmet og ventelisten lang.

Derfor har museet besluttet at fortsætte serien i 2019 og gøre det muligt at komme omkring endnu flere af de ’giganter’, som gennem de seneste fem-seks årtier har skubbet musikken i nye retninger. Oven i købet med en lille udvidelse, så der i 2019 vil være ikke ni men ti omgange ’Rockgiganter og Mikrobryg’.

RAGNAROCK lytter

Samtidig har museet benyttet chancen til at give publikum indflydelse på næste års program.

- Det har været vigtigt for os at lytte til, hvor interessen ligger. Så vi har spurgt vores brugere og gæster, hvilke navne de kunne tænke sig at se på næste års program og har fået en masse gode input. Sammen med en række andre parametre har deres input været afgørende for 2019-programmet, fortæller Mia Ramsing Jensen.

Den gode fælles oplevelse

Også når det gælder formen, lægger Mia Ramsing Jensen vægt på at udvikle serien med afsæt i de tilbagemeldinger og erfaringer, der er kommet ind i løbet af de første ni arrangementer i serien.

- Det er tydeligt, at folk især har været glade for den levende formidlingsform med fed musik spillet i et anlæg med fantastisk lyd, med stærke fortællinger, videoklip, smagen af god øl og et fedt rum. Her får de muligheden for ikke alene at dele interessen, men også at dele selve den musikalske oplevelse med andre. Det er noget, man ikke kan opleve på samme måde ret mange andre steder. Så det kommer vi til at lægge endnu mere vægt på i 2019, fortæller Mia Ramsing Jensen.

Ligesom ved alle arrangementerne i ’Rockgiganter og Mikrobryg’ i 2018 vil RAGNAROCK også i det kommende år servere en øl fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri ved hvert arrangement, brygget særligt til RAGNAROCK.

Første omgang ’Rockgiganter og mikrobryg’ i 2019 bliver med musiker og musikskribent Thomas Ulrik Larsen, som fortæller om Pink Floyd onsdag den 16. januar kl. 19. Billetsalget til hele forårssæsonen er begyndt.

Forårssæson – Rockgiganter og Mikrobryg 2019:

16. januar: Pink Floyd v/ Thomas Ulrik Larsen
13. februar: Bruce Springsteen v/ Espen Strunk
13. marts: Beyoncé v/ Nanna Balslev
10. april: Aretha Franklin v/ Niels ’Fez’ Pedersen
8. maj: Elton John v/ Erik Steinskog
5. juni: Eminem v/ Peter Trier Aagaard

Tid, Pris, Sted
Én onsdag i hver måned, undtagen juli og august, kl. 19-21
Pris 130 kr. inkl. entre
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • pink floyd
  • thomas ulrik larsen
  • museum ragnarock
  • mikrobryg
  • rockgiganter

Museumskoncernen ROMU blev etableret i 2015 og udgøres i dag af besøgsstederne Roskilde Museum, Frederikssund Museum, Lejre Museum, RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur, Lützhøfts Købmandsgård, Håndværksmuseet, Sankt Laurentius, Gl. Kongsgård, Tadre Mølle og Domkirkemuseet.

Kontakt

Mia Ramsing

Formidlingsinspektør 22 27 80 61