Pressemeddelelse -

NYE ISOVER-LØSNINGER PÅ BYGGERI 2016

Rationel byggeproces og bedre totaløkonomi med nyt facadesystem

ISOVER WeatherProof er et nyt innovativt og effektivt facadesystem, der anvendes til nybyggeri. Primært til nye etageboliger, hvor der ønskes skalmuring – men også til lavt byggeri med større facadearealer.

WeatherProof kombinerer bagmur, isolering og skalmur i en helt ny og rationel byggeproces.

Systemet er stærkt og robust. De enkelte elementer låser sig til hinanden og til bagmuren som èn ubrudt enhed. WeatherProof isoleringens høje isoleringsværdi – lambda 30 – sikrer en optimal varmebesparelse og en slankere facadekonstruktion.

Kombinationen af det effektive isoleringssystem og en hurtigere byggeproces giver mulighed for tidligere aptering og hurtig ibrugtagning af bygningen.

Se mere om systemet her: www.isover.dk//WeatherProof


Nyt system til komfortisolering af ældre lejligheder

ISOVER RetroWall System er et nyt indvendigt isoleringssystem til renovering af bevaringsværdige bygninger med massive murkonstruktioner.

Systemet er opbygget med basis i en ISOVER Lambda 30 glasuldsisolering og en effektiv affugtning, der sikrer et godt indeklima, komfort og energibesparelser. Samtidigt er det et system, som giver sikkerhed imod grobund for skimmelsvampe eller råd.

ISOVER RetroWall har indbygget en affugter, der - kombineret med luftcirkulationen bag systemets isolerende indervæg - effektivt fjerner fugten. Samtidig sikrer de højisolerende ISOVER glasuldsplader mod kuldestråling fra ydervæggen – og bidrager generelt til et væsentligt bedre varmeregnskab.

ISOVER RetroWall er nomineret til Byggeriets Energipris.

Se mere om systemet her: www.isover.dk/RetroWall

Nyhederne kan ses på ISOVERs stand D 5414 - ved indgangen til hal D.

Med venlig hilsen

ISOVER

Saint-Gobain Danmark A/S

Related links

Emner

  • Bygning, ejendom

Kategorier

  • udvikling
  • facadesystem
  • komfort
  • indeklima
  • byggeri16
  • isover
  • isolering
  • glasuld

Saint-Gobain ISOVER A/S udvikler, producerer og samarbejder med vores kunder om innovative og bæredygtige isoleringsløsninger inden for byggeri og tekniske applikationer, som giver brugeren komfort og effektivitet og bidrager til at beskytte miljøet.

Kontakt

Marit Petersen

Pressekontakt Communication Manager 72 17 17 14