Pressemeddelelse -

Software Innovation blandt finalisterne til Microsoft 2014 Partner of the Year Award

Software Innovation har vundet prisen som Microsoft Partner of the Year to gange tidligere. Dette år har vi deltaget med vores nye cloud-løsning, Public 360° Online, i kategorien CityNext inden for den offentlige sektor – og vi var blandt finalisterne.

Ved dette års konkurrence deltog mere end 3.200 aktører fra 112 lande i mere end 46 kategorier. Som finalist blev Software Innovation hædret sammen med de dygtigste Microsoft-partnere på globalt plan for at udvise et højt niveau inden for innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsoft-teknologi.

- At Software Innovation var blandt finalisterne, er en stor præstation og resultatet af en solid indsats. Det tjener som stor inspiration til at fortsætte med at udvikle og flytte grænserne for innovation, udtaler adm. direktør hos Software Innovation, Torstein Harildstad. Vi vil sigte højt til næste års konkurrence. Vi fokuserer altid på at udforske mulighederne og løse vores kunders udfordringer. Og hvis vores bestræbelser afstedkommer en så prestigefuld pris, vil det naturligvis glæde os meget.

Software Innovation blev anerkendt for at levere fremragende løsninger og ydelser i kategorien CityNext.

- Vi deltog i årets konkurrence med vores Public 360°-produktportefølje, der inkluderer vores nye cloud-løsning. Vi engagerer os i særlig grad med at udvikle løsninger, der hjælper kommuner og fælleskommunale organisationer med at realisere deres it-strategier, udtaler Torstein Harildstad.

- Microsofts succes som virksomhed afhænger af dygtige partnere, og Software Innovation er et glimrende eksempel på den form for innovation, som vores partnerøkosystem fostrer år efter år, udtaler Phil Sorgen, der er corporate vice president for Worldwide Partner Group i Microsoft Corporation. Vi er glade for at kunne anerkende Software Innovation som finalist til titlen som Partner of Year, og vi bifalder deres store engagement i forhold til at levere innovative løsninger, der skaber resultater for vores fælles kunder.

Prisen som Microsoft Partner of the Year anerkender Microsoft-partnere, der i det forgangne år har udviklet og leveret fremragende løsninger baseret på Microsoft-teknologi. Vinderen af CityNext-kategorien blev IONICS, mens de øvrige finalister var OSIsoft og IEG4 Limited.

For yderligere information kontakt:
Torben W. Kristensen, adm. direktør Software Innovation Danmark
torben.kristensen@software-innovation.com / +45 60 23 01 66


Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kategorier

  • microsoft awards
  • finalist 2014
  • citynext
  • cloud-løsning
  • cloud
  • public 360° online
  • dokumenthåndtering
  • software innovation

Om Software Innovation
Software Innovation er en softwarevirksomhed med voksende international tilstedeværelse. Vi udvikler og sælger software til Enterprise Content Management samt informationshåndtering bygget på Microsoft-teknologi og har tæt på 30 års kompetence og erfaring med at levere standardløsninger til dokumenthåndtering, sagsbehandling og teknisk dokumentkontrol. Vores mission er at hjælpe virksomheder med at gøre information til deres mest værdifulde ressource. Software Innovation har ca. 300 ansatte i Oslo, Stockholm og København og et udviklingscenter i Bangalore. Løsningerne sælges og leveres også gennem et internationalt partnernetværk. Vi tilbyder produkterne ProArc, Business 360°, Public 360° og DocuLive, som i dag bruges af mere end 600 virksomheder og 200.000 brugere i den private og offentlige sektor. www.software-innovation.dk