Pressemeddelelse -

BLACKLISTET I ANDALUSIEN

Et one-man-show om luksusproblemer, skøger og blandede egern.

Kan man overhovedet tillade sig at nyde et glas rosé?
Bare sidde der og spise sin truede tunsalat i haven mens de døde søløver skyller ind på stranden og undulaterne dumper ned fra himlen. Mens vi overdynges af informationer og opdateringer på alle kriser og ubalancer, og nå ja, jordens kommende undergang?
Den konstante bombardering af indtryk og valg som vores digitale tidsalder kræver af os, at vi skal tage stilling til. Like, swipe, vælge, købe, støtte og dele – helst uden pause.
Dette er blot nogle af de temaer, Mia Sylvester berører i sit debutshow, ”Blacklistet i Andalusien”, som nu ekstraordinært kan opleves på Teatret Ved Sorte Hest.

Nu kan Københavnerne opleve Mia Sylvesters populære show fra Kanonhalløj i Tisvilde 2015.

Københavnerne får nu en unik mulighed for at opleve ”Blacklistet i Andalusien”, når Mia Sylvester opsætter syv forestillinger på Teatret Ved Sorte Hest i samarbejde med Maria Vinterberg. Showet har premiere den 26. november.

Forestillingen giver den klassiske stand-up et nutidigt vrid, når Mia Sylvester vender vrangen ud på klimaforandringer, økologi, digitalisering og integration med sin skarpe og samfundskritiske humor.

Mia vil ikke bare underholde og more sit publikum, hun har noget på hjerte. Samfundsaktuelle issues og globale udfordringer bliver nu oversat til ekvilibristisk satire med en undertone af frustreret ydmyghed. Selvironien er præsent, når hun hudløst udstiller jagten på den eneste ene, den pinagtige afhængighed af de sociale medier, klicheerne om dating og sexlivets banaliteter.

“I jagten efter åndelig rådgivning er vi blevet så desperate at Mads og Monopolet er blevet vores guder” Blacklistet i Andalusien

Mia Sylvester har selv i samarbejde med barndomsveninde og manuskriptforfatter, Mette Nørsø skrevet ”Blacklistet i Andalusien”.

Et yderst velkomponeret one-woman-show. Velskrevet og velspillet med præcis den stikkende humor der giver stof til eftertanke. Hvorfor har vi ikke set hende før.” Martin Kongstad

(Forfatter og drivkraften bag Kanonhalløj i Tisvilde).

Medvirkende: Mia Sylvester
Instruktør: Ken Vedsegaard og Niclas Bendixen
Manuskript: Mia Sylvester & Mette Nørsø 

Pris per billet er: 135 kr. + 10 kr. gebyr. Billetter kan købes her: www.teaterbillet.dk. Billetter kan også købes i døren og på www.sortehest.com

Se mere om Mia Sylvester på: www.offbeat.dk

Emner

  • Underholdning

Kategorier

  • komiker
  • monolog
  • teater
  • stand-up

Regions

  • Hovedstaden