Pressemeddelelse -

Thailandske Koh Yao Noi bliver nyt rejsemål til vinter hos Spies

Spies har fundet et stille og roligt alternativ til Phuket. Det drejer sig om Koh Yao Noi, som er en af de største øer i den smukke Phang Nga-provins. Øen ligger mellem den nordlige del af Phuket og Krabi og er først og fremmest kendt for sine dramatiske kalkstensformationer og sine smukke, hvide strande. Det tager blot ca. 25 minutter at sejle til øen fra en havn nær lufthavnen på Phuket.

- Til trods for at øen Koh Yao Noi er ret stor, er turismen begrænset. Her er ingen store veje og blot et fåtal hoteller. Øen er fantastisk smuk og perfekt til for eksempel en bryllupsrejse, hvor man kan snorkle, bade, dykke, læse eller bare nyde livet i en liggestol, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

På Koh Yao Noi tilbyder Spies det lækre og helt nybyggede boutiquehotel Cape Kudu Hotel (kategori 4+), som ligger direkte ved havet på øens østlige side. Hotellet ligger fredeligt og omgivet af regnskov og palmer i gåafstand til paradisstranden Pa Sai Beach. Hotellet har desuden et stilrent poolområde med bekvemme balisenge samt en restaurant, hvor man kan vælge mellem både traditionelle og moderne retter med fusionsindslag. Man bor på dobbeltværelser med havudsigt, og vil man bo ekstra luksuriøst, kan man bestille en villa med egen pool.

Spies tilbyder som nævnt to værelsestyper på hotellet: Dobbeltværelser (ca. 45 m2) med havudsigt for 2 personer samt villaer (ca. 62 m2) med privat pool for 2 personer.

Koh Yao Noi er med i Spies’ vinterprogram fra den 1. februar 2017 og er allerede nu lagt til salg.

Man rejser direkte fra Københavns Lufthavn til Phuket med Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og herfra er der transfer til Koh Yao Noi med bus og båd. Transfer med bus fra lufthavnen på Phuket til båden i Bangrong tager ca. 30 minutter, og bådturen over til Koh Yao Noi tager siden ca. 25 minutter. Man rejser til Koh Yao Noi på egen hånd, men Spies har guideservice på Phuket, som står til rådighed på telefon, sms og mail 24 timer i døgnet.

Priseksempel: Fly t/r København – Phuket med Thomas Cook Airlines Scandinavia med afrejse den 14. marts 2017 samt ophold i to uger i delt dobbeltværelse med havudsigt fra 14.449 kroner pr. person inkl. morgenmadsbuffet samt transfer til og fra Koh Yao Noi.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Emner

  • Turisme

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.

Kontakt