Pressemeddelelse -

Danskerne sluger mobildata

Danskernes forbrug af streaming samt lynhurtigt 4G får dataforbruget til at slå rekord efter rekord på TDC Groups mobilnetværk. Dataforbruget er seksdoblet siden januar 2015.


Danskerne vælter sig i data på TDC Groups mobilnet. Som den største teleudbyder i Danmark mærker TDC Group for alvor danskernes datasult. På godt halvandet år er dataforbruget seksdoblet.

- Danskerne er vilde med data, og vi kan i TDC Group se behovet blive større i fremtiden. Danskerne bliver langt mere mobile og forventer samme tilbud ude og hjemme. Derfor har vi også gennem de seneste år udbygget vores mobilnet, så det er klar til de datasultne danskere, fortæller koncerndirektør i TDC Group, Peter Trier Schleidt.


Alt er mobilt
TDC Groups mobilnet er blevet belønnet med flere priser som et af verdens bedste mobilnet og Danmarks klart bedste.

- Det er vi selvfølgelig stolte over, men det afgørende er, at vi hele tiden er på forkant med danskernes behov. Det er kundernes behov, der driver udviklingen, forklarer Peter Trier Schleidt.

Pointen bliver understøttet af data-tallene fra TDC Group. De viser, at danskerne bruger tre gange så meget data på streaming af film og musik som på almindelig surfen på nettet.

- Det er blevet hverdag, at internettets muligheder er mobile. Alt hvad vi kan på nettet, gør vi fra mobiler og tablets, fortæller Peter Trier Schleidt.

Derfor skifter 50.000 danskere hver eneste måned, deres 3G-smartphones og -tablets – ud med de devices, der kører på det nye og lynhurtige 4G-netværk. Det har yderligere accelereret forbruget og betyder, at datasulten hos danskerne blot kommer til at stige yderligere i fremtiden.


For flere oplysninger kontakt venligst TDC Group Communications på 70 20 35 10

Emner

  • Erhverv

Kontakt

TDC Group Communications

Pressekontakt 70203510