Pressemeddelelse -

Københavns Kommune vælger TDC

Danmarks største kommune, Københavns Kommune, og TDC har indgået en to-årig telefoniaftale med mulighed for to års forlængelse. Det sker, efter at kommunen har haft al sin telefoni i udbud. Med aftalen skal TDC blandt andet levere op mod 20.000 SIM-kort til mobiltelefoni og mobilt bredbånd til kommunens ansatte.

- Københavns Kommune har netop valgt TDC som leverandør af al telefontrafik samt mobiltelefoner. Valget faldt på TDC efter et offentligt udbud, hvor TDC vandt på både kvalitet og pris, udtaler Thomas Jakobsen, der er direktør for Københavns Borgerservice, og som har stået for udbuddet på vegne af Københavns Kommune.

- Det er vigtigt for Københavns Kommune at have en god og stabil leverance af telefontrafik samt dækning for mobiltelefoner, da telefoni er vigtig for kommunikationen med Københavns borgere og internt i forvaltningerne. Vi er meget tilfredse med den nye aftale, da vi mener, at den til fulde lever op til vores krav, fortsætter Thomas Jakobsen.

TDC har været Københavns Kommunes leverandør af telefoni siden 2009, da TDC vandt det daværende udbud af telefoni.

- Hos TDC er vi glade for, at vi kan forlænge vores samarbejde med Københavns Kommune. Vi ser det som et skulderklap til det store arbejde, som vi har lagt i at bygge Danmarks største og mest stabile mobilnet, siger vicedirektør Kathrine Forsberg fra TDC Erhverv.

Københavns Kommune er med aftalen fortsat en af TDC-koncernens største kunder målt på antal mobilabonnementer. Aftalen omfatter dog også mere end 4.000 fastnetlinjer, som TDC skal levere til kommunen.


Yderligere oplysninger:
TDC Presse, tlf. 70 20 35 10

Emner

  • Erhverv

Kategorier

  • erhverv
  • ledelse og talsmænd
  • tdc
  • kommuner

TDC kan med over 280.000 km fiber-, kobber- og coaxkabler forsyne samtlige danske husstande med telefoni og internet. Sammen med Danmarks mest stabile mobilnet på tværs af både 2G-, 3G- og 4G-teknologierne tilbyder TDC mobildækning til ca. 99 pct. af Danmark. TDC forbinder Danmark.

Kontakt

TDC Group Communications

Pressekontakt 70203510