Pressemeddelelse -

TDC og YouSee klar med ubegrænset læsning til danskerne

Som de første i Danmark kan kunderne hos TDC og YouSee læse bøger på deres mobil og tablet og betale regningen over abonnementet. Det sker i samarbejde med e-bogstjenesten Mofibo, der har over 10.000 bøger stående på den virtuelle bogreol.

Målet er sat; kunderne hos TDC og YouSee skal være dem, som har adgang til mest digitalt indhold af god kvalitet. Derfor indgås et partnerskab med Mofibo, hvor kunderne til en rabatpris får adgang til de tusindvis af e-bøger, som Mofibo har på hylden.

”Vores samarbejde med Mofibo skal skabe merværdi for vores kunder. Hos os er en mobil ikke bare til at ringe og sms’se fra – den kan på få minutter forvandles til et privatbibliotek, som du kan have med dig overalt. Om du sidder i bussen eller venter hos tandlægen, har du altid din yndlingsbog ved hånden,” siger Johan Kirstein Brammer, direktør for TDC’s privatkundeforretning.

Ligesom TDC og YouSee har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale med tjenesterne TDC Play, YouBio og YouMusic, er turen nu kommet til e-bøger, forklarer Johan Kirstein Brammer:

”Vi bygger ovenpå og fortsætter med at spille en betydelig rolle i danskernes brug af nye digitale underholdningstjenester. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens dyreste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris.”

Mofibos direktør, Morten Strunge, glæder sig også over partnerskabet, og ser det som en mulighed, der kan være med til at vække læselysten hos endnu flere;

”Vi vil gerne gøre det let og tilgængeligt at læse gode bøger, hvor som helst og når som helst. Vi ser tydeligt, hvordan danskerne læser mere, når den gode bog er lige ved hånden, og der kan passes et kapitel eller to ind i en travl hverdag.  I samarbejdet med TDC og YouSee gør vi det muligt at tilbyde ubegrænset læsning til endnu flere danskere. ”

Fakta:

  • Mofibo er Danmarks første og største e-bogstjeneste, som giver ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger, som kan læses på tablet og mobil.
  • Mofibo er udviklet i samarbejde med danske forlag og forfattere, der også vil ride med på e-bølgen.
  • I det nye samarbejde kan TDC- og YouSee-kunder tilkøbe Mofibo som et ekstraprodukt. Prisen er 79 kr. – dvs. 20 kr. billigere end hos Mofibo selv og kan betales over mobil- og bredbåndsabonnementet.
  • Hos TDC er tjenesten tilgængelig for alle kunder med mobil-, mobilt bredbånd- og bredbåndsabonnement. I YouSee gælder den for alle mobilkunder.
  • Den første måned er uden beregning, og der er ingen binding.


 

Emner

  • Telekommunikation

Kategorier

  • bredbåndsabonnement
  • mobilabonnement
  • tdc
  • mofibo
  • yousee

TDC kan med over 280.000 km fiber-, kobber- og coaxkabler forsyne samtlige danske husstande med telefoni og internet. Sammen med Danmarks mest stabile mobilnet på tværs af både 2G-, 3G- og 4G-teknologierne tilbyder TDC mobildækning til ca. 99 pct. af Danmark. TDC forbinder Danmark

Kontakt

TDC Group Communications

Pressekontakt 70203510