Pressemeddelelse -

Holder fast i trærødderne

Trip Trap WoodCare hylder traditionerne og holder fast i sit navn – trods ”navnebroderens” navneskifte.

Nu er det slut med usikkerheden om, hvilken virksomhed navnet Trip Trap refererer til. Fremover findes der nemlig kun én virksomhed med det lille ordspil i navnet, og det er Trip Trap WoodCare, som producerer træplejemidler.

Hidtil har også Trip Trap Denmark, der er kendt for havemøbler og brugskunst, benyttet sig af Trip Trap-navnet. Men de har netop besluttet at skifte navn til Skagerak. Dermed er der nu skabt mere klare linjer.

Trip Trap WoodCare vælger at bevare navnet og varemærket, fordi virksomheden har dybe rødder i træplejen og har haft en meget stærk position på det danske marked i over 40 år. Produktsortimentet omfatter et komplet system til forbehandling og grundbehandling samt pleje og vedligeholdelse af både indendørs og udendørs træ. Alle produkter bliver udviklet med stor respekt for træ som et smukt og naturligt råmateriale.

Trip Trap WoodCare, der har adresse i Lunderskov ved Kolding, er i dag ikke blot markedsledende på det danske marked, men har også en meget omfattende eksport. I udlandet markedsføres produkterne under varemærket WOCA Denmark.

Årsagen til de to ”navnebrødre” på det danske marked skal findes tilbage i 2004, hvor Trip Trap WoodCare blev udskilt som et selvstændigt selskab fra Trip Trap Denmark. En anden virksomhed, som også er blevet skilt ud fra Trip Trap Denmark, er Rikki Tikki Company, som stadig har rettighederne til Trip Trap-navnet i forbindelse med en række produktserier som eksempelvis Trip Trap-nisserne og Trip Trap-modelhusene.

Emner

  • Byggeindustrien, branchespørgsmål

Kategorier

  • gulvsæbe
  • træpleje
  • træolie
  • trægulv
  • trip trap woodcare
  • gulvpleje

Om Trip Trap WoodCare

Udvikler, producerer og markedsfører et komplet program til grundbehandling og pleje af træoverflader til konsumentmarkedet såvel som til det industrielle marked for overfladebehandling.

Firmaet er markedsledende på det danske konsumentmarked samt på en række eksportmarkeder. Industriprodukterne sælges til ledende parket- og møbelfabrikker i Europa, Kina, Sydøstasien og USA. Produkterne markedsføres og sælges i udlandet under varemærket ’WOCA Denmark’.

Se mere på www.triptrapwoodcare.dk.

Kontakt

Jesper Vendelbo

Pressekontakt Salgschef, Danmark 61208372