Pressemeddelelse -

Danmarks bedste løb 2015

I løbet af 2015 har der været afholdt mere end 1.200 motionsløb i Danmark. Nu har løberne selv fundet det bedste. Og resultatet er overraskende. Det nye løb SaySky COP RUN slår de traditionelle gadeløb.

Brugere af den danske løbs-app, Trusted Sport, kan rate de motionsløb de deltager i, og det er på baggrund af løbernes egne ratings, Trusted Sport nu kårer SaySky COP RUN som Danmarks Bedste Løb 2015.

COP RUN er et helt nyt løb i den danske løbskalender, og løbet byder på hold-stafet-løb og høj fart i en afslappet stemning, der også trækker på elementer fra intervaltræning.

”Nye og anderledes løb stormer frem og jeg tror løbere, der deltager i arrangerede løb i dag, ønsker oplevelser som de ikke får på deres træningsturer. SaySky COP RUN skiller sig netop ud fra de traditionelle motionsløb og i 2015 var løbet det eneste i sin form” fortæller Kristian Midtgaard, manden bag Trusted Sport.

Andenpladsen i kampen om at blive Danmarks bedste løb deles af Copenhagen Half Marathon og Nordic Race, The Beach.

”Afstemningen afspejler udviklingen, og den mangfoldighed, der er opstået inden for løb. De 3 højest ratede løb er et traditionelt gadeløb med mange tusinde deltagere, et OCR løb, Obstacle Course Race, og toppes så af et helt nyt løb med elementer fra holdstafet og intervaltræning” fortsætter Kristian Midtgaard.

Bag konkurrencen om Jagten på Danmarks Bedste Løb står, udover Trusted Sport, Klubmodul.dk, State Energidrik, Bybutterfly.dk og Heartbeat.

Kristian Midtgaard afslutter med at ønske SaySky, der står bag COP RUN, stort tillykke med kåringen, og han glæder sig til at tage hul på Jagten på Danmarks Bedste Løb 2016 sammen med alle de danske løbere.

• motionsløb

Trusted Sport er Danmarks første sports app, hvor brugerne har mulighed for at finde anmeldelser af løbeevents samt rate og dele deres løbeoplevelser med hinanden. Ved få klik kan man få anmeldelser og information om løbeevents. Når målstregen er krydset, kan man rate løbet – både overordnet og på en række uddybende parametre samt skrive en kort kommentar. Ens rating deles nemt med de andre brugere, arrangørerne og i ens sociale netværk. Ens rating gøres helt personligt ved at man selv at tage et billede, eller vælge et, som Trusted Sport kobler sammen med dine vurderinger af løbet.

Find vej gennem sportsjunglen
Ideen til Trusted Sport er opstået som konsekvens af, at udvalget af løbeevents er vokset enormt i løbet af de seneste år. Statistisk fra MotionDanmark viser, at der i 2013 blev afholdt 1.160 motionsløb i Danmark, hvilket er en fordobling siden 2008. De mange løb gør det svært at finde de bedste løbeevents, og de events, som matcher den enkeltes løbers behov, fysiske niveau og ønsker i forhold til fx pris, størrelse på event, rute, stemning, faciliteter, beliggenhed og arrangør. Men med lanceringen af Trusted Sport bliver der hjælp at hente i sportsjunglen.