Pressemeddelelse -

SanDisk microSD-kort med HELE 200GB

Nu lancerer Tura Scandinavia AB verdens kapacitetsmæssige største hukommelseskort på det nordiske marked. Det er et 200GB SanDisk Ultra® microSDXC™ UHS-I. Med dette kort sker der et gennembrud hvad angår kapacitet.

Her kan du lagre op til 20 timers Full HD video før du behøver tænke på, at der skal tankes over til din computer. Kortet har en overførselshastighed på op til 90MB/sekund så du kan overføre op til 1200 billeder i minuttet. Dette kort er bygget for at fungere i ekstreme forhold. Det er vandtæt, temperaturbestandigt samt røntgen og magnetsikkert. 200GB Premium Edition er i klass 10 til Full HD videoindspilning og levereres med en SD™ adapter. Kortet er kompatibelt med alle microSDXC kompatible enheder. Drifttemperatur-25° C til 85° C. Opbevaringstemperatur -40° C til 85° C.

Pas godt på din smartphones hukommelse med Memory Zone
Med SanDisk Memory Zone app forvandles din smartphone til en effektiv media manager, så du kan vise, flytte, kopiere filer, og indstille til automatisk at indlæse filer til ekstern hukommelse så du bevare din smartphone fit til toppræstation. Hent appen fra Google Play og begynd at håndtere og vise digitale filer fra din smartphone idag. Ideel til premium Android™ smartphones og tablets samt MIL kameraer.

SanDisk distribueres i Norden af Tura Scandinavia AB.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distributør af tilbehør indenfor lyd & billede, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og gps. Vores filosofi er et bredt sortiment, stærke varemærker
og hurtig leverance. Virksomheden blev grundlagt i Göteborg i 1976 og driver i dag virksomhed i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikcentret i Nässjö, Sverige. Vores vision er at være den bedste og mest inspirerende partner for vores kunder.

Gear By Carl Douglas er Tura Scandinavia eget mærke. Gear By Carl Douglas skaber produkter, der kan kombineres med en moderne livsstil.