Pressemeddelelse -

Oplev det ægte Tobago på Heritage Festival 2016

Madmarked, historiefortælling, trommekoncerter, væddeløb med gedder og et bryllup som i gamle dage. Det er blot noget af alt det, besøgende på årets Tobago Heritage Festival kan opleve. 

Festivalen regnes som den vigtigste kulturbegivenhed på Tobago og foregår rundt omkring i øens små landsbyer. Formålet er at hylde og bevare Tobagos unikke kulturelle traditioner for både lokale og besøgende. 

Et af festivalens højdepunkter er det såkaldte Ole Time Wedding, der er en genopførelse af et traditionelt Tobago-bryllup, som det blev fejret i 1900-tallet.

Foruden mad, dans, sprog, musik og spiritualitet er festivalen en god måde for besøgende at opleve Tobagos smukke natur på. Det er muligt at købe billetter til en Island Tour-bus, der besøger festivalens vigtigste arrangementer.

Tobago Heritage Festival 2016 foregår fra d. 14. juli til d. 14. august.  

Læs mere på  www.tobagoheritagefestival.com.

Related links

Emner

  • Medier, kommunikation

Kategorier

  • tradition
  • trinidad
  • tobago
  • kultur

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap og Hyatt Regency Phuket. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.

Relateret materiale