Gå til indhold
San Francisco-duoen Two Gallants giver koncert i VEGA

Pressemeddelelse -

San Francisco-duoen Two Gallants giver koncert i VEGA

VEGA præsenterer
San Francisco-duoen Two Gallants giver koncert i VEGA
Den 25. oktober, kun to dage efter deres koncert på Voxhall i Århus, lægger Two Gallants også vejen forbi Lille VEGA.

To koncerter på dansk jord
Den 23. oktober giver rockfolk-duoen fra San Francisco koncert i Voxhall og allerede to dage efter, den 25. oktober, vil sanger og guitarist Adam Stephens og trommeslager Tyson Vogel være at finde på Lille VEGAs scene i København. Duoen udgav i februar deres femte studiealbum We Are Undone, som GAFFA gav hele fem ud af seks stjerner med ordene: ”Two Gallants har med We Are Undone begået deres mest gribende og varierede album til dato, hvor de står sig selv nærmest”.

Inspireret af hjembyen
Lyden i Two Gallants er primært opbygget af guitar, trommer og sang, som de to medlemmer har finpudset, siden de som kun 12-årige fandt sammen om musikken, og det seneste album er inspireret af byen San Francisco, som de to er vokset op i. Om San Francisco og den rolle byen har spillet i forhold til det seneste album, siger Adam Stephens:

Det er om følelsen af at blive fremmedgjort fra byen, fra San Francisco. Stedet har altid været vores hjem, men er blevet ret lukket for de mennesker, hvis excentriciteter har defineret byen så længe; Mennesker, der gerne vil leve en simpel tilværelse og lave kunst eller musik eller bare være underlige et sted. Ethvert sted i byen, der har huset kreativiteten og diversiteten er blevet udelukket eller lukket ned. Det mærkelige er væk”. 

Fakta om koncerten:
Two Gallants (US)
Søndag den 25. oktober kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
175 kr. + gebyr
Læs mere og køb billetter til koncerten med Two Gallants.

Related links

Emner

Kategorier


VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. Årligt løber der omkring 250 koncerter og begivenheder af stabelen i VEGA.

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager
Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955
Søren Gaden

Søren Gaden

Pressekontakt Kommunikationschef 20636412

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark