Gå til indhold
VEGA fejrer The Beatles 50 år efter legendarisk stadiumkoncert

Pressemeddelelse -

VEGA fejrer The Beatles 50 år efter legendarisk stadiumkoncert

VEGA præsenterer
VEGA fejrer The Beatles 50 år efter legendarisk stadiumkoncert
Torsdag den 26. november er der jubilæumskoncert for The Beatles, som spillede deres berømte Shea stadium-koncert i New York i 1965. For en aften bliver Ideal Bar forvandlet til året 1965, når tribute-bandet Beat The Meetles spiller op til dans i ægte tresserstil.

For tredje år i træk åbner Ideal Bar dørene for det, der efterhånden ligner en tradition – den årlige Beatles årstalsfest. Året er er selvsagt nu 1965, og Danmarks fineste Beatles tribute-band, Beat The Meetles, har i år valgt den legendariske Shea stadium-koncert til at fejre 50 året med.

Legendarisk koncert i New York bliver hyldet
The Beatles’ Shea Stadium koncert fandt sted d. 15. august 1965 i New York. Koncerten er stadionkoncerternes moder, den første af sin slags med næsten 56.000 publikummer.

Det er fine, men lidt mere ydmyge forhold Beat The Meetles ”opfører” Shea stadium-koncerten under på Ideal Bars scene den 26. november. Til gengæld er de medbragte Vox forstærkere og andet udstyr stort set identisk med det, der blev benyttet back in the days. Efter en pause spiller Beat The Meetles et ”Beatles’ greatest hits”-sæt med vægt på året 1965 og med medvirken fra en lille håndfuld af bandets musikalske Beatles-venner.

Solisterne er vil først blive afsløret på selve aftenen, men vi kan afsløre, at der bliver tale om generationstræf, hvor aldersforskellen på yngste og ældste gæst er 47 år.

Efter selve koncerten vender de bedste Beatles-venner, ”Walter-Hofer-Logen”, sprøde Beatles-vinyler på grammofonpladespilleren og lægger op til en top nørdet Beatles-treatment.

Fakta om koncerten:
The Beatles ’65
Torsdag den 26. november 2015 kl. 20:30
Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
140 kr. + gebyr
Forsalg via VEGAs hjemmeside og Billetnet.
Læs mere om koncerten med The Beatles ’65 og køb billet her

Related links

Emner

Kategorier


VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. Årligt løber der omkring 250 koncerter og begivenheder af stabelen i VEGA.

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager
Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955
Søren Gaden

Søren Gaden

Pressekontakt Kommunikationschef 20636412

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark