Nyhed -

Monacos Grand Prix og spændende Superliga-opgør i Parken!

Monacos Grand Prix

Torsdag - søndag

FORMEL 1 Så er det blevet Monacos tur til at være vært for Formel 1. Lewis Hamilton og de øvrige kørere skal denne gang præstere på Circuit de Monacos smalle stræder, når det går løs i sæsonens 6. løb. Mercedes var sidste år suveræne, og det var da også Nico Rosberg, der sidste år stod øverst på podiet i Monaco. I år ser det dog ud til, at Mercedes-teamet får hård konkurrence fra Ferrari-bilerne. Kan Mercedes hive noget nyt ud af ærmet, eller kan Ferrari igen presse favoritterne?

BMW PGA Championship

Torsdag - søndag

EUROPATOUREN BMW PGA Championship bliver traditionen tro spillet på Wentworth Club udenfor London. Det er en prestigefyldt og populær turnering og startfeltet er som regel meget stærkt. I år er bl.a. verdensetteren Rory McIlroy, Justin Rose og Martin Kaymer med. Derudover er også Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen med fra start.

FC København - AaB

Onsdag 19:55

SUPERLIGA Der venter et brag af en kamp, når de forsvarende mestre fra AaB besøger Telia Parken og FC København i 30. spillerunde. AaB snød løverne for både mesterskab og pokaltriumf sidste år, så Ståle Solbakkens tropper er med garanti opsatte på at få skovlen under nordjyderne. Skal de rød/hvide igen give løverne problemer, eller trækker Zanka og co. sig sejrrigt ud af opgøret?

Related links

Emner

  • Sport

Kontakt

Christina Haugaard

Pressekontakt Head of PR Denmark Head of PR Denmark +45-21223043

Max Andersson

Pressekontakt Head of Sport Communications +46 73 699 19 66

Anna Chrona

Pressekontakt Head of Brand & Communications +46 76 494 09 50