Nyhed -

Topkamp på Eastlands og Bjørn tilbage på Europatouren

Topkamp på Etihad Stadium
Søndag 16:55
PREMIER LEAGUE Der er lagt op til et brag af en kamp, når vi fyrer op for Manchester City og Arsenal på førstenævntes hjemmebane. Chelsea har længe været mesterskabsfavoritter, men Manchester City har for alvor sat guldjagten ind. Arsène Wengers tropper i Chelsea er næppe helt tilfredse med efterårets udbytte, og derfor vil en sejr i dag give en masse selvtillid og energi til truppen.


6 danskere til start i Abu Dhabi
Torsdag - søndag
EUROPATOUREN Abu Dhabi Golf Championship fejrer i år 10-årsjubilæum og finder også i år sted på Abu Dhabi Golf Club i de Forenede Arabiske Emirater. Et stærkt felt, med hele 6 danskere, stiller til start med sidste års vinder spanske Pablo Larrazábal, som i år får selskab af blandt andet Torbjørn Olesen, Rory McIlroy og Justin Rose. Følg turneringen direkte på Viaplay!

Conference Finals i NFL
Søndag 20:30
NFL Et af de ypperste opgør i amerikansk fodbold er conferencefinalen i NFC og AFC. Kampen afgør, hvem der skal spille om mesterskabet, Super Bowl. Det handler om prestige, hæder og ære, når spillerne løber på banen for at sikre sig en plads i NFL-historien. Først ude er finalen i NFC hvor de regerende mestre Seattle Seahawks tager imod Green Bay Packers. Derefter følger finalen i AFC hvor New England Patriots tager imod Indianapolis Colts. Følg begge kampe direkte på Viaplay!

Related links

Emner

  • Sport

Kontakt

Christina Haugaard

Pressekontakt Head of PR Denmark Head of PR Denmark +45-21223043

Max Andersson

Pressekontakt Head of Sport Communications +46 73 699 19 66

Anna Chrona

Pressekontakt Head of Brand & Communications +46 76 494 09 50